HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V jedenástom kole vycestujeme za nováčikom do Prešova

pridané: 24.10.2021


Piatkový súboj s Banskou Bystricou sme začali lepšie a po dvoch tretinách sme vďaka gólom Martina Krišku a Varttinena viedli 2:0. Tri body brali nakoniec domov "barani", ktorí  od 47.minúty zápasu strelili do našej bránky štyri góly. Po desiatich kolách sme so ziskom desiatich bodov na deviatej pozícii v tabuľke. Našim najproduktívnejším hráčom je Petr Obdržálek, ktorý má deväť bodov za dva góly a sedem asistencií. 

Prešov je na poslednej priečke s deviatimi bodmi za tri výhry a sedem prehier so skóre 24:41. "Koňare" v uplynulom kole vycestovali za súperom do Michaloviec, odkiaľ si po štyroch prehrách v rade, pripísali plný bodový zisk za výhru 4:1. Do tímu pribudli nové mená - 23 ročný útočník Albert Michnáč a 37 ročný útočník János Vas. Bodovým lídrom tímu je Jonathan Charbonneau so ziskom jedenástich bodov za päť gólov a šesť asistencii.

Medzi ôsmou a dvanástou pozíciou v tabuľke je rozdiel len tri body. Dukla Trenčín na ôsmej priečke hostí doma Nitru. Na deviatom až jedenástom mieste sú tímy s rovnakým počtom bodov 10 (lepšie skóre nás radí na deviatu priečku, pod nami sú Nové Zámky a HK Rysy). Nové Zámky vycestujú na Slovan, HK Rysy hostia doma Banskú Bystricu a my sa pobijeme o dôležité body v Prešove.