Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

V jedenástom kole vycestujeme za nováčikom do Prešova

pridané: 24.10.2021


Piatkový súboj s Banskou Bystricou sme začali lepšie a po dvoch tretinách sme vďaka gólom Martina Krišku a Varttinena viedli 2:0. Tri body brali nakoniec domov "barani", ktorí  od 47.minúty zápasu strelili do našej bránky štyri góly. Po desiatich kolách sme so ziskom desiatich bodov na deviatej pozícii v tabuľke. Našim najproduktívnejším hráčom je Petr Obdržálek, ktorý má deväť bodov za dva góly a sedem asistencií. 

Prešov je na poslednej priečke s deviatimi bodmi za tri výhry a sedem prehier so skóre 24:41. "Koňare" v uplynulom kole vycestovali za súperom do Michaloviec, odkiaľ si po štyroch prehrách v rade, pripísali plný bodový zisk za výhru 4:1. Do tímu pribudli nové mená - 23 ročný útočník Albert Michnáč a 37 ročný útočník János Vas. Bodovým lídrom tímu je Jonathan Charbonneau so ziskom jedenástich bodov za päť gólov a šesť asistencii.

Medzi ôsmou a dvanástou pozíciou v tabuľke je rozdiel len tri body. Dukla Trenčín na ôsmej priečke hostí doma Nitru. Na deviatom až jedenástom mieste sú tímy s rovnakým počtom bodov 10 (lepšie skóre nás radí na deviatu priečku, pod nami sú Nové Zámky a HK Rysy). Nové Zámky vycestujú na Slovan, HK Rysy hostia doma Banskú Bystricu a my sa pobijeme o dôležité body v Prešove.