HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Zo Slovana nakoniec bez bodov

pridané: 11.10.2021

HC Slovan Bratislava - MHk 32 Liptovský Mikuláš 4:3 (1:0, 1:2, 2:1)

Góly a asistencie: 5. Fominykh (Takáč), 21. Jääskeläinen (Takáč, Harris), 56. Fominykh (Sersen, Gachulinec), 60. Rapuzzi (Jääskeläinen, Valach)

26. Varttinen (Obdržálek, Hovorka), 39. Uhrík, 41. Paločko (Shepelev, Kriška)

 

HC Slovan Bratislava: Gudlevskis – MacKenzie, Golian, Gachulinec, Sersen, Valach, Maier, Krakovský, Beňo – Fominykh, Harris, Takáč – Jääskeläinen, Rapuzzi, Zigo – Urbánek, Preisinger, Sukeľ – Kundrík, Kytnár, Lukošík
 

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Vošvrda – Ventelä, Varttinen, Mezovský, Shepelev, Ilenčík, Kurali, Droppa, Dunčko – Paločko, Hovorka, Obdržálek – Michalík, Walega, Jurík – Kriška, Uhrík, Chuvilov – Haluška, Petráš, Kalousek

Rozhodca: Žák, Moller – Jedlička, Junek
 
Hlasy po zápase (zdroj TASR)

Róbert Döme, tréner Slovana: „Mali sme trošičku problém, z tých šancí sme chceli dať viac gólov. Bolo už 2:0, no bohužiaľ, dostali sme lacné góly po našich hrúbkach. Tým pádom sme dali Mikulášu šancu. Oni hrali fajn, dobre bránili, jazdili, boli nepríjemní. Na konci sme stupňovali tlak, boli sme lepší a zaslúžili sme si výhru. I keď to bolo pre súpera kruté, ale tie góly tam už párkrát viseli na vlásku a podarilo sa nám to. No musíme dávať viac gólov, menej dostávať a najmä v takomto zápase mal chytiť Gudlevskis dva góly.”

Milan Jančuška, tréner Mikuláša: „Ťažko sa mi hodnotí, keď sa udeje takýto záver zápasu. Siahali sme po troch bodoch, nemáme ani jeden. Treba objektívne povedať, že Slovan mal viac z hry, aj vinou našich oslabení sme sa dostali pod tlak a domáci sa ujali vedenia 2:0. Hrali sme zle v presilovkách, či 5 na 4 i 5 na 3. Aj keď sme dali jeden gól, no to je málo na to, aby sme boli úspešní na Slovane. Tá koncovka zápasu hovorí sama o sebe, veľké sklamanie.”