Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Zo Slovana nakoniec bez bodov

pridané: 11.10.2021

HC Slovan Bratislava - MHk 32 Liptovský Mikuláš 4:3 (1:0, 1:2, 2:1)

Góly a asistencie: 5. Fominykh (Takáč), 21. Jääskeläinen (Takáč, Harris), 56. Fominykh (Sersen, Gachulinec), 60. Rapuzzi (Jääskeläinen, Valach)

26. Varttinen (Obdržálek, Hovorka), 39. Uhrík, 41. Paločko (Shepelev, Kriška)

 

HC Slovan Bratislava: Gudlevskis – MacKenzie, Golian, Gachulinec, Sersen, Valach, Maier, Krakovský, Beňo – Fominykh, Harris, Takáč – Jääskeläinen, Rapuzzi, Zigo – Urbánek, Preisinger, Sukeľ – Kundrík, Kytnár, Lukošík
 

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Vošvrda – Ventelä, Varttinen, Mezovský, Shepelev, Ilenčík, Kurali, Droppa, Dunčko – Paločko, Hovorka, Obdržálek – Michalík, Walega, Jurík – Kriška, Uhrík, Chuvilov – Haluška, Petráš, Kalousek

Rozhodca: Žák, Moller – Jedlička, Junek
 
Hlasy po zápase (zdroj TASR)

Róbert Döme, tréner Slovana: „Mali sme trošičku problém, z tých šancí sme chceli dať viac gólov. Bolo už 2:0, no bohužiaľ, dostali sme lacné góly po našich hrúbkach. Tým pádom sme dali Mikulášu šancu. Oni hrali fajn, dobre bránili, jazdili, boli nepríjemní. Na konci sme stupňovali tlak, boli sme lepší a zaslúžili sme si výhru. I keď to bolo pre súpera kruté, ale tie góly tam už párkrát viseli na vlásku a podarilo sa nám to. No musíme dávať viac gólov, menej dostávať a najmä v takomto zápase mal chytiť Gudlevskis dva góly.”

Milan Jančuška, tréner Mikuláša: „Ťažko sa mi hodnotí, keď sa udeje takýto záver zápasu. Siahali sme po troch bodoch, nemáme ani jeden. Treba objektívne povedať, že Slovan mal viac z hry, aj vinou našich oslabení sme sa dostali pod tlak a domáci sa ujali vedenia 2:0. Hrali sme zle v presilovkách, či 5 na 4 i 5 na 3. Aj keď sme dali jeden gól, no to je málo na to, aby sme boli úspešní na Slovane. Tá koncovka zápasu hovorí sama o sebe, veľké sklamanie.”