HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V nedeľu 3.10.2021 privítame doma Zvolen

pridané: 03.10.2021

Náš dnešný súper odohral prvé štyri kolá na domácom ľade. Úspešnosť zvolenských rytierov v zápasoch je päťdesiat percentná. Plný počet bodov si zapísali do štatistík proti Spišskej Novej Vsi a bratislavskému Slovanu. Prehru utŕžili na domácom ľade s Nitrou 1:4 a v poslednom domácom  zápase  podľahli Michalovcami 3:4.

Majstrovský Zvolen po sezóne opustilo viacero opôr. Zvolenčania prišli o svojich troch najproduktívnejších hráčov: Nuutinena,  McPhersona a Bondru. Tím opustili tiež slovenskí hokejisti Miloš Kelemen a Milan Ivan. 

V tíme nepokračuje ani druhý asistent Andrej Podkonický. Nové mená v tíme, na ktoré sa upiera pozornosť sú útočníci Nick Saracino, Cole Ully a kanadskí obrancovia Aaron Thow a Jérémy Roy. V bránke Zvolena zostala opora z minulej sezóny Robin Rahm, dvojkou je Adam Trenčan.

Letná príprava

V príprave na sezónu 2021/2022 sa zverenci trénera Petra Oremusa predstavili na domácom Memoriáli Pavla Zábojníka, na ktorom obsadili konečné tretie miesto. Svoje sily si zmerali v príprave aj s Karlovými Varmi a Bratislavou Capitlals. Z oboch zápasov vyšli ako porazení. Následne absolvovali tri stretnutia Slovenského pohára. Skupinu A zakončili s bilanciou dvoch víťazstiev (Skalica, Spišská Nová Ves) a jednej prehry (Vlci Žilina), čo im so ziskom šiestich bodov zaručilo postup do semifinále z prvej priečky. 

 

Súpiska HKM Zvolen:

Brankári: Robin Rahm, Adam Trenčan

Obrancovia: Oldrich Kotvan, Branislav Kubka, Peter Hraško, Jakub Meliško, Samuel Hain, Jozef Sládok, Aaron Thow, Jérémy Roy

Útočníci: Radovan Puliš, Václav Stupka, Marek Viedenský, Peter Zuzin, Juraj Mikúš, Patrik Marcinek, Nikolas Gubančok, Ján Chlepčok, Maroš Jedlička, Tomáš Török, Cole Ully, Nick Saracino, Dalibor Ďuriš, Karol Csányi

Hlavný tréner: Peter Oremus 

Asistent: Andrej Kmeč

 

Vzájomné zápasy sezóna 2020/2021

HKM Zvolen - MHk 32 Liptovský Mikuláš 10:3

HKM Zvolen - MHk 32 Liptovský Mikuláš 3:2 sn

HKM Zvolen - MHk 32 Liptovský Mikuláš 2:1

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HKM Zvolen 1:3

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HKM Zvolen 1:4