Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

V nedeľu 3.10.2021 privítame doma Zvolen

pridané: 03.10.2021

Náš dnešný súper odohral prvé štyri kolá na domácom ľade. Úspešnosť zvolenských rytierov v zápasoch je päťdesiat percentná. Plný počet bodov si zapísali do štatistík proti Spišskej Novej Vsi a bratislavskému Slovanu. Prehru utŕžili na domácom ľade s Nitrou 1:4 a v poslednom domácom  zápase  podľahli Michalovcami 3:4.

Majstrovský Zvolen po sezóne opustilo viacero opôr. Zvolenčania prišli o svojich troch najproduktívnejších hráčov: Nuutinena,  McPhersona a Bondru. Tím opustili tiež slovenskí hokejisti Miloš Kelemen a Milan Ivan. 

V tíme nepokračuje ani druhý asistent Andrej Podkonický. Nové mená v tíme, na ktoré sa upiera pozornosť sú útočníci Nick Saracino, Cole Ully a kanadskí obrancovia Aaron Thow a Jérémy Roy. V bránke Zvolena zostala opora z minulej sezóny Robin Rahm, dvojkou je Adam Trenčan.

Letná príprava

V príprave na sezónu 2021/2022 sa zverenci trénera Petra Oremusa predstavili na domácom Memoriáli Pavla Zábojníka, na ktorom obsadili konečné tretie miesto. Svoje sily si zmerali v príprave aj s Karlovými Varmi a Bratislavou Capitlals. Z oboch zápasov vyšli ako porazení. Následne absolvovali tri stretnutia Slovenského pohára. Skupinu A zakončili s bilanciou dvoch víťazstiev (Skalica, Spišská Nová Ves) a jednej prehry (Vlci Žilina), čo im so ziskom šiestich bodov zaručilo postup do semifinále z prvej priečky. 

 

Súpiska HKM Zvolen:

Brankári: Robin Rahm, Adam Trenčan

Obrancovia: Oldrich Kotvan, Branislav Kubka, Peter Hraško, Jakub Meliško, Samuel Hain, Jozef Sládok, Aaron Thow, Jérémy Roy

Útočníci: Radovan Puliš, Václav Stupka, Marek Viedenský, Peter Zuzin, Juraj Mikúš, Patrik Marcinek, Nikolas Gubančok, Ján Chlepčok, Maroš Jedlička, Tomáš Török, Cole Ully, Nick Saracino, Dalibor Ďuriš, Karol Csányi

Hlavný tréner: Peter Oremus 

Asistent: Andrej Kmeč

 

Vzájomné zápasy sezóna 2020/2021

HKM Zvolen - MHk 32 Liptovský Mikuláš 10:3

HKM Zvolen - MHk 32 Liptovský Mikuláš 3:2 sn

HKM Zvolen - MHk 32 Liptovský Mikuláš 2:1

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HKM Zvolen 1:3

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HKM Zvolen 1:4