Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Juniori MHk 32 Liptovský Mikuláš

pridané: 26.08.2021

Prinášame Vám informácie z mužstva juniorov, ktoré je účastníkom 1. Ligy v skupine „východ“ spolu s HK Spišská Nová Ves, Prešov Penguins, Mládež HC 46 Bardejov a HK Mládež Michalovce. Prvý majstrovský zápas naše mužstvo juniorov odohrá 11.09.2021 v Spišskej Novej Vsi. Trénermi juniorského družstva sú hlavný tréner Ján Majdek spolu s asistentom Jurajom Kadlubiakom.

Ján Majdek, hlavný tréner

Prípravu na sezónu 2021/2022 sme začali všeobecnou časťou prípravného obdobia tretieho mája. Hráči absolvovali osem týždňov náročnej prípravy v telocvični, posilňovni a ihrisku. Mužstvo absolvovalo prípravu veľmi dobre a v plnom nasadení, čo nás potešilo. Od 27.júna do 26.júla mali chlapci voľno. Od 26. júla  sme začali predsúťažné obdobie s tréningovými jednotkami na ľade, telocvični a posilňovni. Príprava je naplánovaná na sedem týždňov, až do prvého súťažného zápasu, ktorý sa bude hrať 11.septembra."

"Družstvo absolvovalo štyri prípravné zápasy. S Prešovom sme si zmerali sily dvakrát s výsledkami 7:2 a 8:0 v náš prospech, s družstvom seniorov z Dolného Kubína s výsledkom LM : DK 6:5 po sn. V zápase s Košicami sme prehrali 5:11. Zatiaľ môžeme byť s prípravou nadmieru spokojný, pretože hráči veľmi dobre zvládli dvojfázovú prípravu na ľade doplnenú o prípravu v telocvični a posilňovni."

"Dúfame, že sme sa dobre pripravili na sezónu 2021/2022, v ktorej je našou ambíciou postúpiť zo skupiny do play-off a odtiaľ do baráže o extraligu juniorov. Našou nevýhodou však môže byť úzky káder nášho družstva. Na súpiske máme zatiaľ 3 brankárov, 7 obrancov, 9 útočníkov. Samozrejme pracujeme na posilnení tímu. Uvidíme čo sa nám podarí do začiatku súťaže."