HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Juniori MHk 32 Liptovský Mikuláš

pridané: 26.08.2021

Prinášame Vám informácie z mužstva juniorov, ktoré je účastníkom 1. Ligy v skupine „východ“ spolu s HK Spišská Nová Ves, Prešov Penguins, Mládež HC 46 Bardejov a HK Mládež Michalovce. Prvý majstrovský zápas naše mužstvo juniorov odohrá 11.09.2021 v Spišskej Novej Vsi. Trénermi juniorského družstva sú hlavný tréner Ján Majdek spolu s asistentom Jurajom Kadlubiakom.

Ján Majdek, hlavný tréner

Prípravu na sezónu 2021/2022 sme začali všeobecnou časťou prípravného obdobia tretieho mája. Hráči absolvovali osem týždňov náročnej prípravy v telocvični, posilňovni a ihrisku. Mužstvo absolvovalo prípravu veľmi dobre a v plnom nasadení, čo nás potešilo. Od 27.júna do 26.júla mali chlapci voľno. Od 26. júla  sme začali predsúťažné obdobie s tréningovými jednotkami na ľade, telocvični a posilňovni. Príprava je naplánovaná na sedem týždňov, až do prvého súťažného zápasu, ktorý sa bude hrať 11.septembra."

"Družstvo absolvovalo štyri prípravné zápasy. S Prešovom sme si zmerali sily dvakrát s výsledkami 7:2 a 8:0 v náš prospech, s družstvom seniorov z Dolného Kubína s výsledkom LM : DK 6:5 po sn. V zápase s Košicami sme prehrali 5:11. Zatiaľ môžeme byť s prípravou nadmieru spokojný, pretože hráči veľmi dobre zvládli dvojfázovú prípravu na ľade doplnenú o prípravu v telocvični a posilňovni."

"Dúfame, že sme sa dobre pripravili na sezónu 2021/2022, v ktorej je našou ambíciou postúpiť zo skupiny do play-off a odtiaľ do baráže o extraligu juniorov. Našou nevýhodou však môže byť úzky káder nášho družstva. Na súpiske máme zatiaľ 3 brankárov, 7 obrancov, 9 útočníkov. Samozrejme pracujeme na posilnení tímu. Uvidíme čo sa nám podarí do začiatku súťaže."