HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Začali sme s prípravou na ľadovej ploche

pridané: 26.07.2021

Dnes 26.07.2021 privítalo vedenie klubu spolu s realizačným tímom hráčov, ktorých čaká počas nasledujúcich týždňov príprava na ľadovej ploche v kombinácií s tréningovými jednotkami v telocvični a posilňovni. Na úvodnom zraze za zišlo 22 hráčov a 4 brankári. V priebehu budúceho týždňa sa do tréningového procesu pripoja legionári Karlis Ozolins a Alexander Shepelev, ktorí si doriešujú administratívne záležitosti. „A“ mužstvo počas prípravného obdobia odohrá 10 prípravných zápasov, z ktorých štyri na domácom štadióne a šesť vonku.

Hlavný tréner Milan Jančuška

„Začíname 8 týždňovú spoločnú prípravu na ľadovej ploche v kombinácií s telocvičňou a posilňovňou. Chalani budú pondelok, utorok a štvrtok trénovať aj dvojfázovo. Prvé týždne budú hráči pracovať veľmi tvrdo a získavať potrebnú kondíciu. V ďalších týždňoch, v ktorých odohráme už aj prípravné zápasy sa zameriame na skladanie útočných trojíc a obranných dvojíc. Mužstvo sa takmer celé z predošlej sezóny obmenilo, takže chceme nájsť v kabíne tú správnu chémiu. Do prípravy zapájame aj sedem juniorov, ktorým dávame šancu sa pobiť o pozíciu v mužstve.“

Športový riaditeľ Ing. Vlastimil Škandera

„Do pred súťažného cyklu nastupujeme s 15 hokejistami, ktorí už majú podpísané Hráčske zmluvy. Záverečná nominácia s 22 hráčmi a troma brankármi bude uzatvorená začiatkom septembra. Predpokladám, že naplníme počet 7 zahraničných hráčov a mužstvo chceme posilniť ešte o jedného kvalitného obrancu.“

 

Hráči zaradení do pred súťažného cyklu

Brankári: Tomáš Vošvrda, Patrik Kozel, Matej Bátory, Tobias Klimčák.

Obrancovia: Arturs Salija, Alexander Shepelev, Mário Kurali, Filip Mezovský, Jakub Nemec, Lukáš Dubeň, Sebastián Droppa, Matúš Miroslav Parobek, Martin Krempaský.

Útočníci: Marek Hovorka, Martin Kriška, Juraj Jurík, Petr Obdržálek, Matúš Paločko, Markus Michalík, Tomáš Urban, Karlis Ozolinz, Michal Uhrík, Samuel Petráš, Kamil Walega, Juraj Dunčko, Adam Haluška, Simon Kalousek, Adrián Betušťák, Vladimír Šimalčík, Vladislav Kurovskyi, Vsevolod Kurovskyi.