Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Predstavujeme Vám nové klubové logo

pridané: 29.06.2021

 

Tak ako sme sľúbili fanúšikom po predstavení nášho loga k symbolickému výročiu 90. rokov hokeja v meste Liptovský Mikuláš predstavujeme aj nové primárne klubové logo, ktorým chceme ukázať jednoznačnú identitu nášho tradičného hokejového klubu a mesta Liptovský Mikuláš. Po vzájomnej komunikácií členov vedenia klubu sme zvolili v logu dominanciu mierne nasrdeného mikuláša, ktorý jasne symbolizuje naše mesto. Tak isto je novinkou v logu aj vytiahnutý názov Liptovský Mikuláš. Z pohľadu marketingu ide o moderné logo, okrúhleho tvaru s elegantným prevedením. 

Pevne veríme, že sa naše nové klubové logo zložené z našich tradičných klubových farieb dostane všetkým fanúšikom „pod kožu“ a bude dlhodobo hrdo a dôstojne reprezentovať značku nášho Mestského hokejového klubu 32 Liptovský Mikuláš a. s.

Prikladáme Vám aj krátke promo video, ktoré nám pripravil verný fanúšik Stanislav Mikšovský, ktorý vlajku s našim novým logom vyniesol na najvyšší vrch Álp a Západnej Európy, ktorým je Mont Blanc v nadmorskej výške 4 808 m. n .m.