HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Predstavujeme Vám nové klubové logo

pridané: 29.06.2021

 

Tak ako sme sľúbili fanúšikom po predstavení nášho loga k symbolickému výročiu 90. rokov hokeja v meste Liptovský Mikuláš predstavujeme aj nové primárne klubové logo, ktorým chceme ukázať jednoznačnú identitu nášho tradičného hokejového klubu a mesta Liptovský Mikuláš. Po vzájomnej komunikácií členov vedenia klubu sme zvolili v logu dominanciu mierne nasrdeného mikuláša, ktorý jasne symbolizuje naše mesto. Tak isto je novinkou v logu aj vytiahnutý názov Liptovský Mikuláš. Z pohľadu marketingu ide o moderné logo, okrúhleho tvaru s elegantným prevedením. 

Pevne veríme, že sa naše nové klubové logo zložené z našich tradičných klubových farieb dostane všetkým fanúšikom „pod kožu“ a bude dlhodobo hrdo a dôstojne reprezentovať značku nášho Mestského hokejového klubu 32 Liptovský Mikuláš a. s.

Prikladáme Vám aj krátke promo video, ktoré nám pripravil verný fanúšik Stanislav Mikšovský, ktorý vlajku s našim novým logom vyniesol na najvyšší vrch Álp a Západnej Európy, ktorým je Mont Blanc v nadmorskej výške 4 808 m. n .m.