HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Podpísali sme ďaľších hráčov

pridané: 31.05.2021

Opýtali sme sa športového riaditeľa Vlastimila Škanderu prečo sme sa rozhodli pre spoluprácu s Matúšom Paločkom.

"Matúš je skúsený technický útočník s hokejovým myslením, využiteľný na pravom aj ľavom krídle. V Poprade odohral 12 extraligových sezón (512 zápasov / 190 kanadských bodov ), ale už  je "unavený z prostredia jedného klubu." Je tu potenciál v našom družstve oživiť jeho sebavedomie a kvalitu."

Matúš Paločko

"Som rád, že sa skladá v Mikuláši nové mužstvo. Zmenilo sa aj vedenie, je tu nový pán manažér. Verím aj trénerovi Jančuškovi, ktorý ma už pozná a verím že budem prínosom pre mužstvo a, že dosiahneme to, čo vedenie od nás chce, povedal Matúš.

 

S radosťou ďalej oznamujeme, že pokračujeme v spolupráci s obrancami Máriom Kurálim a Filipom Mezovským.

"Mário je ofenzívny, kreatívny a technicky kvalitný obranca. Udrží puk, je využiteľný aj pri presilovkách - jeden z mála obrancov " pravák" v našom družstve. Nenápadný, ale platný člen kádra, hlavne pre jeho vyváženú hru počas celej sezóny."

Mário Kuráli:

"Som veľmi rád, že som sa dohodol s Liptovským Mikulášom aj na ďalšiu sezónu. Myslím si, že už je na čase, aby táto sezóna nabrala trošku iný smer, aby aj diváci a okolie Mikuláša zažilo, aby sa tešili na hokej, verím, že to bude mať  úroveň. Myslím si, že sa tvorí mužstvo, ktoré dokáže byť nielen konkurencie schopné, ale dokáže aj zabojovať o ten cieľ a hrať play off. Uzavrel Mário.

Filip Mezovský odchovanec, so stabilnými výkonmi, ktorý celú kariéru odohral v našom klube. Jeho prednosťami sú fyzické parametre, nevyhýba sa osobným súbojom, pozičná defenzívna hra, dokončil  Vlastimil Škandera.

Filip Mezovský

Teším sa na novú sezónu aj na to, že som podpísal novú zmluvu. Som tu asi najdlhšie zo všetkých, neviem, teda kto ešte z odchovancov podpísal zmluvu, ale som rád, že aj noví chlapci pribúdajú, nové mená takže super, určite to bude lepšie, podotkol Filip.