HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

90 rokov hokeja

Písal sa rok 1931, keď partička študentov prišla s myšlienkou spraviť ľad v priestoroch dnešného Zimného štadióna, ktoré vtedy slúžilo, ako kúpalisko (letné cvičisko). Prvý organizovaný zápas sa konal už v januári roku 1932 a z týchto historických poznatkov vyplýva, že nasledujúca sezóna 2021/2022 bude pre náš klub, ako aj mesto Liptovský Mikuláš symbolická. Na prelome kalendárneho roka uplynie jubilejných 90. rokov od založenia mikulášskeho hokeja. Náš hokejový klub má bohatú tradíciu, ktorú si budeme chcieť v roku 2022 pripomenúť, a čo najlepšie prezentovať širokej verejnosti, akým fenoménom je hokej v našom meste . Zaujímavosti, že klub za svoje dlhé roky prešiel rôznymi názvami, ako Sokol, HG, ŠK, Sokol Partizán, Iskra a mnoho ďalších faktografických informácií sa fanúšikovia dozvedia v knižnej publikácií, ktorá sa chystá k vydaniu pri tejto príležitosti. 


Pri tomto okrúhlom a významnom výročí Vám  predstavujeme nové logo pri príležitosti 90. rokov založenia klubu, s ktorým budeme vystupovať počas nasledujúcich dvoch sezón. V krátkom čase predstavíme aj nové primárne logo klubu, ktoré je vo finálnej fáze príprav. 


Pripravili sme si pre Vás videá, v ktorých môžete vidieť a zachytiť niekoľko zaujímavých momentov z dávnych, ale aj súčasných okamihov mikulášskeho hokeja. Pokladáme za dôležité pripomenúť si minulosť a vzdať vďaku generáciám, ktoré deväť desaťročí tvorili históriu nášho klubu.