Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Informácie o kádri po prestupovom období

pridané: 16.02.2021

Dňa 15.02.2021 sa skončilo prestupové obdobie, ktoré sa opätovne otvorí 30.04.2021 a pohyby v kádri nastali aj v našom mužstve.

Tak, ako bolo prezentované zo skúsených hráčov mužstvo opustil Marcel Petran, ktorý prestúpil do Košíc. Odišli, tiež mladí piati Kanaďania. Záujem bol aj o ďalších skúsených hráčov, ktorí ale neboli uvoľnení a pokračujú v našom drese s myšlienkou, pomôcť hokejovo, ale aj osobne vyrastať našim mladým chalanom, ktorí dostavajú na extraligovej úrovni veľkú možnosť a priestor ukázať sa a nechať na ľade mikulášske srdiečko.

Do mužstva pribudli mladí hráči, medzi ktorými sú aj odchovanci našej juniorky. Konkrétne ide o mladých útočníkov Juraja Dunčka, Martina Žideka a reprezentanta do 18 rokov obrancu Michala Kapičáka, ktorý pôsobil v dorasteneckom veku v Liptovskom Mikuláši a mladý košický útočník Andrej Kiss. V tréningovom procese s možnosťou nastúpenia do extraligových zápasov sa zapojili odchovanci, ktorými sú obranca Martin Pleva a útočník Oliver Plávka.

Po reprezentačnej prestávke do konca základnej časti ostáva 12 zápasov, v ktorých chceme ukázať nasadenie, bojovnosť a chuť hrať za mikulášsky dres.