HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Informácie o kádri po prestupovom období

pridané: 16.02.2021

Dňa 15.02.2021 sa skončilo prestupové obdobie, ktoré sa opätovne otvorí 30.04.2021 a pohyby v kádri nastali aj v našom mužstve.

Tak, ako bolo prezentované zo skúsených hráčov mužstvo opustil Marcel Petran, ktorý prestúpil do Košíc. Odišli, tiež mladí piati Kanaďania. Záujem bol aj o ďalších skúsených hráčov, ktorí ale neboli uvoľnení a pokračujú v našom drese s myšlienkou, pomôcť hokejovo, ale aj osobne vyrastať našim mladým chalanom, ktorí dostavajú na extraligovej úrovni veľkú možnosť a priestor ukázať sa a nechať na ľade mikulášske srdiečko.

Do mužstva pribudli mladí hráči, medzi ktorými sú aj odchovanci našej juniorky. Konkrétne ide o mladých útočníkov Juraja Dunčka, Martina Žideka a reprezentanta do 18 rokov obrancu Michala Kapičáka, ktorý pôsobil v dorasteneckom veku v Liptovskom Mikuláši a mladý košický útočník Andrej Kiss. V tréningovom procese s možnosťou nastúpenia do extraligových zápasov sa zapojili odchovanci, ktorými sú obranca Martin Pleva a útočník Oliver Plávka.

Po reprezentačnej prestávke do konca základnej časti ostáva 12 zápasov, v ktorých chceme ukázať nasadenie, bojovnosť a chuť hrať za mikulášsky dres.