Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Posila do obranných radov

pridané: 06.11.2020

Tréner Jančuška privítal v kabíne novú tvár.

Do obrany nášho tímu prichádza do konca prebiehajúcej sezóny rodák z Košíc, dvadsaťpäťročný obranca Branislav Pavúk.

Braňo bol na skúške u nás už počas leta, vtedy, sa ale nedokázalo vedenie dohodnúť s hráčom na podmienkach zmluvy. Teraz sa už však všetky zainteresované strany dohodli, a tak nič nebráni Braňovi v tom, aby už dnes nastúpil v zápase proti Novým Zámkom.

Práve  v Nových Zámkoch pod trénerom Jančuškom strávil náš nový obranca uplynulú nedokončenú Covid sezónu. Skúsenosti z najvyššej slovenskej súťaže zbieral aj v rodných Košiciach, v Trenčíne a v už spomenutých Nových Zámkoch. V sezóne 2014/2015 bol stabilnou súčasťou mládežníckej reprezentácie do 20 rokov. Celkovo odohral v našej najvyššej súťaži 153 zápasov.

Vedenie klubu si od hráča sľubuje zlepšenie hry v našom obrannom pásme a skvalitnenie rozohrávky pri prechode do útočného pásma.

Branislav, vitaj na Liptove.

Nastal aj pohyb smerom von z kádra. Súčasťou nášho extraligového tímu už nie je trojica hráčov. Ide o troch útočníkov. Vedenie klubu po vzájomnej dohode ukončilo zmluvy s Patrikom Bečkom a Adamom Nechajom. Tretím odídencom je Kevin Gábor, ktorý sa vrátil do materského mužstva.