HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Posila do obranných radov

pridané: 06.11.2020

Tréner Jančuška privítal v kabíne novú tvár.

Do obrany nášho tímu prichádza do konca prebiehajúcej sezóny rodák z Košíc, dvadsaťpäťročný obranca Branislav Pavúk.

Braňo bol na skúške u nás už počas leta, vtedy, sa ale nedokázalo vedenie dohodnúť s hráčom na podmienkach zmluvy. Teraz sa už však všetky zainteresované strany dohodli, a tak nič nebráni Braňovi v tom, aby už dnes nastúpil v zápase proti Novým Zámkom.

Práve  v Nových Zámkoch pod trénerom Jančuškom strávil náš nový obranca uplynulú nedokončenú Covid sezónu. Skúsenosti z najvyššej slovenskej súťaže zbieral aj v rodných Košiciach, v Trenčíne a v už spomenutých Nových Zámkoch. V sezóne 2014/2015 bol stabilnou súčasťou mládežníckej reprezentácie do 20 rokov. Celkovo odohral v našej najvyššej súťaži 153 zápasov.

Vedenie klubu si od hráča sľubuje zlepšenie hry v našom obrannom pásme a skvalitnenie rozohrávky pri prechode do útočného pásma.

Branislav, vitaj na Liptove.

Nastal aj pohyb smerom von z kádra. Súčasťou nášho extraligového tímu už nie je trojica hráčov. Ide o troch útočníkov. Vedenie klubu po vzájomnej dohode ukončilo zmluvy s Patrikom Bečkom a Adamom Nechajom. Tretím odídencom je Kevin Gábor, ktorý sa vrátil do materského mužstva.