HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Čo je nové v našej šatni

pridané: 08.09.2020

Okrem nového trénera máme v našom drese aj nových hráčov.

S tímom už nepokračujú obaja brankári, ktorí boli prezentovaní na začiatku prípravy. Juraj Hollý aj Boris Bábik už nefigurujú v našom kádri. Nahradila ich dvojička Filip Krasanovský z Čiech a Kristian Tamminen z Fínska, ktorý prišiel na skúšku. Filip v minulej sezóne pôsobil v Martine. Kristian pôsobil v druhej najvyššej fínskej súťaži. Dopĺňa ich domáci odchovanec a minuloročný člen kádra Matej Bátory.

V obrane už s určitosťou neuvidíme Dominika Tršku a Lukáša Popelu. Naopak, k tímu sa pripojili Branislav Pavúk, ktorý pôsobil v Nových zámkoch a Matúš Parobek. Matúš je odchovancom „EŠKY“. Minulú sezónu pôsobil v juniorskom tíme Slovana Bratislava.

Ako už bolo prezentované, v útoku neuvidíme v novej sezóne s určitosťou bratskú dvojičku Hunovcov. Vedenia sa s Robom a Rišom, bohužiaľ, nedokázalo dohodnúť na finančných podmienkach. Z hráčov, ktorí tu boli na skúške, už v nej nepokračujú Lukáš Klíma, Marek Minárik, Dominik Michalica a Jakub Uram. Do šatne však pribudli Michal Matoušek a Kevin Gabor. Vedenie sa dohodlo na zmluve s navrátilcom Patrikom Oškom, ktorý začal prípravu v inom extraligovom tíme.

Zranenie v tejto chvíli trápi Maroša Piatku, ktorého nepríjemne, do kolena, nastrelil na tréningu jeden zo spoluhráčov. Inak sú všetci hráči zdraví a pripravení pobiť sa o svoje miesto v zostave.

 

Káder, ktorý ma trénerské duo Milan Jančuška – Pavol Paukovček k dispozícii.

Brankári: Filip Krasanovský, Kristian Tamminen (skúška), Matej Bátory (skúška)

Obrancovia: Marcel Petran, Mário Kurali, Filip Mezovský, Matej Bača, Jakub Nemec, Sebastián Droppa, Jakub Dubina (skúška), Ľubomír Patlevič (skúška), Šimon Duran (skúška), Branislav Pavúk (skúška), Matúš Parobek (skúška)

Útočníci: Rudolf Huna, Michal Uhrík, Andrej Lištiak, Adam Haluška, Adam Nechaj, Lukáš Hamráček, Lukáš Toma, Maroš Piatka, Markus Michalík, Maroš Surový, Oliver Okuliar, Patrik Bečka (skúška), Reid Brown (skúška), Michal Matoušek (skúška), Kevin Gabor (skúška)