HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V stredu proti Topoľčanom

pridané: 03.01.2016

Zápasový kolotoč prvej hokejovej ligy sa neúprosne krúti ďalej.

V nedeľu sme vyhrali dôležitý šláger s Detvou a v stredu už odohráme domáci ligový duel proti Topoľčanom.

Na Liptov zavíta nepríjemný súper bojujúci o miestenku do play off. Čaká nás teda náročný duel. Veríme však, že nás prídete opäť podporiť ešte v hojnejšom počte ako tomu bolo na zápase proti Detve.

Keďže sa Vám naše „Retro“ dresy nadmieru páčia, vedeniu klubu sa rozhodlo, že odohráme ešte aj tento domáci zápas v dresoch Partizán Liptovský Mikuláš.

Už môžete posielať svoje ponuky na odkúpenie dresov. Bola vytvorená emailová adresa drazbadresov@mhk32lm.sk kde môžete posielať ponuky na konkrétny dres. Vyvolávacia cena sa začína na sume 40,-€. Prihadzovať môžete minimálne 1,-€. Napísať treba meno a ponúkanú sumu. Na hlavnej stránke mhk32lm.sk bude každý deň aktualizovaná situácia o dresoch. Predaj sa ukončí 30.1.2016 o 12:00. Následne bude dražba vyhodnotená a dresy sa predajú svojim novým majiteľom. Výťažok, tak ako bolo prezentované, poputuje na charitatívne účely. Šek odovzdáme na poslednom domácom zápase základnej časti 5.2.2016 proti Novým Zámkom v rámci 43. kola 1. hokejovej ligy. Veríme, že podporíte dobrú vec. 

 

Streda    6.1.2016

17:00    MHK 32 Liptovský Mikuláš - HC Topoľčany