HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Ďalšie posuny v kádri

pridané: 10.02.2020

O našich hráčov je záujem v iných kluboch.

V kabíne „Áčka“ pred záverečnou fázou základnej časti Tipsport ligy prišlo k zmenám.

O našich hráčov bol záujem v iných kluboch našej najvyššej súťaže a po dohode daných klubov s našimi hráčmi sa manažment klubu rozhodol vyhovieť týmto hráčom a nerobil im problémy s odchodmi.

Marcel Petran a Mário Kurali sa počas prebiehajúcej reprezentačnej prestávky pripojili k HKM Zvolen.

Richard a Róbert Hunovci zakotvili v neďalekom Poprade, kde sa hlásili trénerovi Mikulovi na pondelňajšom tréningu. Do našej šatne pribudli z poradského tímu Jakub Nespala a Tomáš Božoň. Obaja mladíci u nás dohrajú sezónu.

Zmena nastala aj v našom bránkovisku. Alexander Zalivin smeruje do Detvy, odkiaľ sa vrátil náš odchovanec, ktorý tam bol na hosťovaní, Matej Bátory.

Milan Čanky, Generálny manažér: „Prvotné kontakty od klubov so záujmom o našich hráčov nastali už skôr. Ja som všetkým odkázal, aby sa dohodli najprv s  hráčmi a potom budeme hľadať cestu ich pôsobenia v daných kluboch. Záujem je ešte o viacerých hráčov. Uvidíme, ako sa vyvinie situácia okolo nich. Teší nás, že aj napriek nie práve vydarenému ročníku, je o našich jednotlivcov záujem v kluboch po celom Slovenku. My nebudeme brániť ich hosťovaniu, ak nájdeme reč aj s kompetentnými ľuďmi. Po konci prestupového termínu nás predsalen čakajú ešte dva zápasy. Musíme preto všetko podrobne zvážiť. Chápem však chlapcov, že chcú zabojovať o titul v Extralige, či víťazstvo v Slovenskej hokejovej lige.“