HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Bez streleného gólu nevyhráme

pridané: 26.01.2020

S Nitrou rozhodol prvý gól.

Diváci v „Kôlničke“ videli v prvej tretine bojovný hokej. Šance na jednej aj druhej strane, ale otvárací gól nepadol. Tímy sa snažili, brankári však odolávali.

V druhej tretine pokračoval na ľade boj o každý centimeter ľadu. Diváci si pozreli aj realizáciu presilovky na jednej aj druhej strane. Ani tieto štandardné situácie ale úvodný gól nepriniesli. Treba ale podotknúť, že mužstvá mali šance.

Pred záverečnou tretinou bolo všetkým na štadióne jasné, že rozhodne to, kto vstrelí prvý gól. Domáci mali šance. Hlavne Surového, či Robova Hunova strela sa pýtala do siete, ale bohužiaľ, bez úspechu. Rozhodnutie prišlo v 54.minúte. Naša hrubá chyba v obrannom pásme, keď sme si nepokryli hráča z druhej vlny, a ten sa ocitol osamotený pred Romančíkom. Patrik sa síce snažil, ale Buček predsa len našiel škulinku v jeho výstroji a poslal puk do bránky. Snahu vyrovnať nám utlmila oslabovka dve a pol minúty pred koncom a tak sme nemali čas na zvrátenie nepriaznivého stavu. Čaládi už len dve sekundy pred klaksónom uzavrel stav do prázdnej brány.

V stredu cestujeme do Zámkov a v piatok privítame Miškovec.

 

Tipsport liga

44.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Nitra                                     (0:0,0:0,0:2)

Góly: 54. Buček (Kerbashian), 60. Čaládi (Scheidl)

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík – Kurali, Kramár, Droppa, Petran, Michalčin, Roman, Nemec, Smutný – Ru. Huna, Tamáši, Surový – Vybíral, Oško, Nechaj – Kriška, Ro. Huna, Ri. Huna – Lištiak, Uhrík, Haluška

HK Nitra: Nagy – Mezei, Kubka, Morrison, Korím, Rácz, Versteeg, Sloboda, Hrušík – Koyš, Kerbashian, Yellow Horn – Buček, Šiška, Csányi – Lušňák, Kollár, Scheidl – Fominykh, Čaládi, Minárik

 

Rozhodca: Baluška, Rencz – Jurčiak, Kis-Király

Diváci: 850