HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Príde to po 131 mesiacoch?

pridané: 10.01.2020

Pred zápasom 39.kola

V Tipsport lige dnes privítame na domácom zimnom štadióne Slovan.

Čo má prísť po tak dlhom čase? Naše víťazstvo proti Slovanu. Ten časový úsek od posledného úspechu je samozrejme zdôvodnený našou šesť ročnou absenciou v extralige, keď sme hrávali len 1. ligu a tak isto aj pôsobením Slovana v nadnárodnej KHL. V tejto sezóne sa ale Slovan vrátil na Slovenské zimné štadióny a my máme šancu zlomiť toto časové obdobie bez víťazstva. V prvom domácom stretnutí tejto sezóny, v 2. kole, nás Slovan porazil vo vyrovnanom zápase 1:3, keď hostia strelili tretí gól až pri našej Power play. Všetci v klube veríme, že dnes sa nám môže podariť zlomiť negatívnu sériu. K tomu ale budeme určite potrebovať aj podporu od Vás, našich fanúšikov. Prosíme teda, aby ste chlapcom dnes vytvorili prajnú atmosféru a svojimi hlasivkami im pomohli dosiahnuť dnes na vrchol. Cesta k víťazstvu určite nebude jednoduchá, jasným favoritom v tomto zápase sú hostia, ale my nevstupujeme do zápasu so sklonenými hlavami a ani ako porazení.

V dnešnej prestávkovej súťaži budeme opäť hrať o naozaj hodnotné ceny. Ako hlavná cena bude originál hraný dres zo sezóny 2017/2018. Je to naozaj vzácny suvenír práve pre Vás, našich verných fanúšikov. Ďalej budú tradične pre našich súťažiacich pripravené ceny od našich partnerov Reštaurácie Maytex, Obchodného centra RGB Liptov, Pečivárni Sedita a Mesta Liptovský Mikuláš. Nákupné poukážky, víno, sladké prekvapenie a veľa iného čaká  len na víťaza.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

Zostava v dnešnom zápase:

Zalivin – Kurali, Kramár, Kriška, Piatka, Sukeľ – Petran, Droppa, Huna Ru., Nikulin, Vybíral – Roman, Smutný, Nechaj, Tamáši, Uhrík – Nemec, Surový, Huna Ro., Hune Ri. – Haluška

 

Svoju premiéru si v našom drese dnes odbije Alexander Nikulin. Práve na jeho osobu bude dnes určite smerovať veľké množstvo pohľadov počas celého zápasu. Veríme, že svoje umenie predvedie v čo najpozitívnejšom svetle a pomôže nášmu mužstvu svojimi výkonmi k ligovým bodom nielen dnes, ale aj v ďalších kolách Tipsport ligy.

Po zranení sa vracia do zostavy Jakub Nemec. Filip Mezovský pauzuje pre zranenie v hornej časti tela. Dlhodobo zranený je Radoslav Macík. Zo zostavy vypadol pre zranenie  aj  Marcel Dlugoš, ktorý nedohral zápas proti Bystrici, v ktorom si privodil zranenie v spodnej časti tela.  Patrik Oško má menšie problémy v hornej časti tela. Mimo zostavu sa dnes ocitli aj Lištiak, Kalousek a Michalík.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka