HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pokračujeme v boji aj netradične, v sobotu

pridané: 28.12.2019

Pred zápasom 35. kola

V 35. kole vycestujem pod Pustý hrad a stretneme sa so Zvolenom.

Na Štefana sme zlomili negatívnu sériu a porazili sme na domácom ľade trenčiansku Duklu. Vsietili sme štyri góly a obrana na čele s brankárom Sašom Zalivinom fungovala dobre, a tak sme inkasovali len dvakrát. Ku cti nám slúži aj fakt, že sme dokázali dvakrát vyrovnať a nakoniec strhnúť v tretej tretine vyrovnaný zápas na našu stranu. Dnes bude favoritom opäť náš súper. Uvidíme, ako sa s dnešným zápasom popasujú naši chlapci. Ak podajú taký výkon, ako v posledných dvoch zápasoch na ľade Miškovca a doma s Trenčínom, budú mať šancu na dobrý výsledok. Náš súper v poslednom zápase vyhral na ľade Nových Zámkov vysokým rozdielom, a tak má tak isto víťaznú pohodu na hokejkách. Aj oni zlomili negatívnu sériu siedmych prehratých zápasov. Dnešný zápas sa bude niesť v znamení návratu Alexa Tamášiho do nášho dresu. Uvidíme, ako sa mu bude dariť.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

Dnes nastúpime v nasledovnej zostave:

Zalivin – Kramár, Smutný, Kriška, Piatka, Sukeľ – Petran, Droppa, Vybíral, Oško, Huna Ru. – Nemec, Mezovský, Huna Ri., Huna Ro., Surový – Roman, Michalík, Lištiak, Tamáši, Uhrík

Lukáš Lunter bojuje s virózou a lekári mu nasadili antibiotiká. V zostave absentuje zranený Radoslav Macík. Bohužiaľ, pridal sa k nemu Mário Kurali, ktorý inkasoval nepríjemnú bombu v tretej tretine v zápase s Duklou počas presilovky a nedohral. Diagnóza znie silno narazená člunkovitá kosť na  pravej ruke. Marcel Dlugoš si plní povinnosti v reprezentácii do 20 rokov na Majstrovstvách sveta. Dnes Slováci odohrajú zápas proti Fínsku. Mimo zostavu sa dnes ocitli aj Nechaj, Kalousek a Haluška.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka