Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Pokračujeme v boji aj netradične, v sobotu

pridané: 28.12.2019

Pred zápasom 35. kola

V 35. kole vycestujem pod Pustý hrad a stretneme sa so Zvolenom.

Na Štefana sme zlomili negatívnu sériu a porazili sme na domácom ľade trenčiansku Duklu. Vsietili sme štyri góly a obrana na čele s brankárom Sašom Zalivinom fungovala dobre, a tak sme inkasovali len dvakrát. Ku cti nám slúži aj fakt, že sme dokázali dvakrát vyrovnať a nakoniec strhnúť v tretej tretine vyrovnaný zápas na našu stranu. Dnes bude favoritom opäť náš súper. Uvidíme, ako sa s dnešným zápasom popasujú naši chlapci. Ak podajú taký výkon, ako v posledných dvoch zápasoch na ľade Miškovca a doma s Trenčínom, budú mať šancu na dobrý výsledok. Náš súper v poslednom zápase vyhral na ľade Nových Zámkov vysokým rozdielom, a tak má tak isto víťaznú pohodu na hokejkách. Aj oni zlomili negatívnu sériu siedmych prehratých zápasov. Dnešný zápas sa bude niesť v znamení návratu Alexa Tamášiho do nášho dresu. Uvidíme, ako sa mu bude dariť.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

Dnes nastúpime v nasledovnej zostave:

Zalivin – Kramár, Smutný, Kriška, Piatka, Sukeľ – Petran, Droppa, Vybíral, Oško, Huna Ru. – Nemec, Mezovský, Huna Ri., Huna Ro., Surový – Roman, Michalík, Lištiak, Tamáši, Uhrík

Lukáš Lunter bojuje s virózou a lekári mu nasadili antibiotiká. V zostave absentuje zranený Radoslav Macík. Bohužiaľ, pridal sa k nemu Mário Kurali, ktorý inkasoval nepríjemnú bombu v tretej tretine v zápase s Duklou počas presilovky a nedohral. Diagnóza znie silno narazená člunkovitá kosť na  pravej ruke. Marcel Dlugoš si plní povinnosti v reprezentácii do 20 rokov na Majstrovstvách sveta. Dnes Slováci odohrajú zápas proti Fínsku. Mimo zostavu sa dnes ocitli aj Nechaj, Kalousek a Haluška.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka