HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pozvánka na zápas so Spišskou a veľa iného

V pondelok sa v rámci 31.kola 1. Hokejovej ligy predstaví na Liptove Spišská Nová Ves.

Posledný domáci zápas v kalendárnom roku 2015 bude o pomáhaní. Naši chlapci nastúpia v retro dresoch Partizán Liptovský Mikuláš, ako spomienka na doby minulé spolu s charitatívnym podtónom. Viac si o hráčoch Partizánu a charitatívnej akcii prečítajte tu http://www.mhk32lm.sk/clanok/113-pomozme-ved-pomahat-sa-ma. Dresy, v ktorých nastúpia naši chlapci pôjdu následne počas januára do predaja (dražby) a celý výťažok poputuje na pomoc pre tých najmenších. Pre deti z detských domovov tu na Liptove.

Veríme, že podporíte vo fáze predaja dobrú vec. Budete mať doma zároveň aj krásny suvenír, ktorý nebude mať každý.

Na zápase so Spišiakmi si znova budete môcť aj zasúťažiť. Po tombole, ktorá bola súčasťou domácich zápasov na začiatku sezóny, prichádza nová súťaž. Divákom ponúkneme aktívnu hru o atraktívne ceny. Po prvej tretine vybraný hráč z nášho kádra vhodí do hľadiska medzi divákov tri loptičky. Divák, ktorý loptičku chytí, sa stane súčasťou súťaže. V druhej prestávke prebehne súťaž v streľbe na bránku. Súťaže sa zúčastnia traja súťažiaci, ktorý budú mať tri pokusy na vsietenie čo najviac gólov zo stredového bodu na vhadzovanie do prázdnej bránky. Vyhrá samozrejme súťažiaci, ktorý trafí do bránky najviac pukov. Veríme, že sa Vám bude súťaž páčiť. Informácie o súťaži nájdete aj pri hlavnom vchode na zimný štadión.

Máme pre vás aj dve správy týkajúce sa našej „EŠKY“. Čas domácich zápasov sa vráti na pôvodný termín. Od prvého novoročného, atraktívneho, zápasu s Detvou 3.1.2016 bude úvodné buly opäť o 17:00. Druhou správou je, že náš košiar, našu hráčsku kabínu opustil Martin Marcinko. Na vlastnú žiadosť rozviazal kontrakt s MHK 32. Mrzí nás, že sa Martin takto rozhodol, a nebude už nastupovať v našom drese. Napriek tomu mu prajeme veľa šťastia v novom pôsobisku.

Na záver si vás dovolíme upozorniť na aktivitu nášho fanklubu. Na úplne posledný zápas v tomto roku, ktorý odohráme 30.12. v Nových Zámkoch organizujú Partizáni, ako znie oficiálny názov fanúšikovskej skupiny, autobusový výjazd. Ak máte záujem sa zúčastniť, ozvite sa na telefónne číslo 0949 429 628. Cena je 10,-€ aj so vstupenkou.

 

Pondelok 28.12.2015    

17:30    MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Spišská Nová Ves