HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pred zápasom 30. kola

pridané: 08.12.2019

V rámci 30. kola pricestuje na Liptov, do „Kôlničky“, MAC Budapešť.

Dnes sa na Liptove predstavia hráči Budapešti. Ide o veľmi dôležitý zápas. Tzv. „šesťbodový“ súboj rozhodne o tom, či sa na dnešného súpera dotiahneme bodovo, alebo nám odskočí na väčší bodový rozdiel. Veríme, že sa nám dnes podarí dosiahnuť víťazstvo a po zápase si spoločne s divákmi radostne zaskákať. Veríme, že si dnes nájdete cestu na do „Kôlničky“ v čo najhojnejšom počte. Chlapci vás potrebujú.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

Dnes nastúpime v nasledovnej zostave:

Romančík (Zalivin) – Petran, Droppa, Kriška, Piatka, Sukeľ – Kurali, Nemec, Vybíral, Oško, Huna Ru. – Roman, Mezovský, Huna Ri., Uhrík, Lunter – Kramár, Smutný, Nechaj, Surový, Lištiak

Dnes sa po prvýkrát v našom drese predstaví nová tvár, posila do obrany, Dominik Kramár. Naši fanúšikovia budú mať možnosť rovnako prvýkrát na vlastné oči, na domácom ľade, vidieť Maroša Surového, ktorý sa predstavil po prvýkrát v Poprade. Do zostavy sa vracia po zranení Andrej Lištiak. V zostave absentuje zranený Radoslav Macík. Choroba stále kvári Róberta Hunu. Mimo zostavu sa dnes ocitli Dlugoš, Haluška, Kalousek a Michalík.

 

Mikuláš DO TOHO!!!