Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Pred zápasom 22. kola

pridané: 17.11.2019

V rámci 22. kola privítame v „Kôlničke“ Detvu.

Dnes pricestujú do našej „Kôlničky“ holopupkári z pod Poľany, Detvanci. Obidve mužstvá v piatkových zápasoch uspeli. Detva vyhrala po nájazdoch na ľade Miškovca a naši chlapci sa tešili z troch bodov v Podtatranskom derby na ľade v Poprade. Forma sa prikláňa mierne na našu stranu, keď z posledných piatich zápasoch sme získali 8 bodov. Náš súper z Detvy za to isté obdobie nazbieral body štyri. Veríme, že dnes dokážeme prvýkrát v sezóne vyhrať dva zápasy v rade. Dnešné víťazstvo by nás priblížili práve k Detve , ktorá sa nachádza momentálne na 10. mieste v tabuľke, na rozdiel dvoch bodov.   

Veríme, že nás prídete podporiť, v tento sviatočný deň, priamo do „Kôlničky“ a povzbudiť chlapcov v čo najhojnejšom počte v dnešnom neľahkom boji. Vytvorme našich chlapcom prajnú atmosféru na našom štadióne.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

Dnes nastúpime v nasledovnej zostave:

Romančík (Zalivin) – Droppa, Petran, Kriška, Piatka, Sukeľ – Kurali, Nemec, Lunter, Oško, Vybíral – Roman, Mezovský, Nechaj, Uhrík, Michalík – Smutný, Stehlík, Huna Ri., Huna Ro., Huna Ru.

Tréneri dnes dali dôveru identickej zostave, ako tomu bolo v zápase s Popradom. Zranenie vyradilo z hry Rada Macíka a Andreja Lištiaka. Jakub Burzík si plní povinnosti v materskom Martine, nakoľko v našom drese nemá potrebné zápasové vyťaženie. Mimo zostavu sa ocitli Dlugoš, Kalousek a Haluška.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka