HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pred zápasom 21. kola

pridané: 15.11.2019

V rámci 21. kola odohráme Podtatranské derby na ľade Popradu.

Dnes cestujeme do neďalekého Popradu, kde odohráme Podtatranské derby proti miestnym Kamzíkom. Je to úvodný zápas po prvej reprezentačnej prestávke. Brankár Romančík zostáva v našom kádri minimálne do pondelka. Naďalej s ním rokujeme o jeho zotrvaní v našom drese. Disciplinárna komisia posunula riešenie prípadu nášho Kapitána Martina „Kika“ Krišku na budúci štvrtok, a tak môže naša 56tka nastúpiť nielen dnes, ale aj v nedeľu proti Detve. Uvidíme, ako dopadne sedenie disciplinárnej komisie budúci týždeň.

Veríme, že nás prídete osobne podporiť a povzbudiť chlapcov priamo do neďalekého Popradu a spolu budeme môcť bojovať nielen na ľade, ale aj na tribúnach o víťazstvo.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

Dnes nastúpime v nasledovnej zostave:

Romančík (Zalivin) – Droppa, Petran, Kriška, Piatka, Sukeľ – Kurali, Nemec, Lunter, Oško, Vybíral – Roman, Mezovský, Nechaj, Uhrík, Michalík – Smutný, Stehlík, Huna Ri., Huna Ro., Huna Ru.

Zranenie nahlásil dnes ráno Rado Macík, a tak tréneri s ním nemôžu počítať do dnešného zápasu. Zranení je tak isto Andrej Lištiak, o ktorom sme už informovali. Nová posila, Marcel Dlugoš, sa dnes ešte predstaví v drese Žiliny. Jakub Burzík si plní povinnosti v materskom Martine, nakoľko v našom drese nemá potrebné zápasové vyťaženie. Mimo zostavu sa ocitli Kalousek a Haluška.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka