HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Krutá prehra + Video

pridané: 31.10.2019

S Miškovcom rozhodla efektivita súpera.

Prvá tretina začala opäť našim vylúčením a súper sa tak dostal do tempa rýchlejšie, ako si myslel. Potom sme si síce zahrali presilovku aj my, ale dopadla zle, a nedokázali sme sa dlhšie udržať v útočnom pásme. Následne prišlo ďalšie vylúčenie a súper nás dostal opäť pod tlak. Tesne po návrate nášho vylúčeného hráča mohli diváci vzhliadnuť prvý gól. Súper v doznievajúcom tlaku po strele Rossa od modrej otvoril skóre zápasu. Po góle sa naši chlapci snažili vývoj zápasu zvrátiť, ale do konca tretiny sa im to napriek snahe a aj veľkým šanciam nepodarilo. Tie najväčšie nevyužili Vybíral, či Sukeľ. Po úvodnej tretine sme teda prehrávali o jeden gól.

V prvej polovici druhej tretiny mali diváci možnosť vidieť veľké množstvo nepresností a hral sa hokej bez vážnejšej šance na jednej či druhej strane. V 27. minúte ale vznikla po nedorozumení našich hráčov pri rozohrávke trma – vrma pred Bátorym a hosťujúci Harrison doslova len „doklepol“ puk do siete. Po tomto nešťastnom momente sme ale prebrali iniciatívu a začali sme lepšie korčuľovať. To malo za následok, že sme si dokázali vytvoriť tlak a aj šance. V polovici zápasu sme si zahrali presilovku, ale opäť bezúspešne. Druhá polovica tretiny patrila jednoznačne našim chlapcom. Bohužiaľ, v úplnom závere prišla nepríjemná sprcha, keď sa presadil po tretíkrát v zápase hostia. Tí ukázali veľkú efektivitu. To, čo trápi našich chlapcov nielen v danom zápase, ale počas doterajšieho priebehu súťaže, premieňanie šancí, ukážkovito zvládali hostia z Maďarska.

Do tretej tretiny nastúpili aj napriek tomu naši hráči odhodlaný pobiť sa o lepší výsledok. Ich aktivitu a entuziazmus však naštrbili dva góly z úvodu tretej tretiny, keď sa v rýchlom slede po sebe dvakrát zapísal do streleckej listiny Beauviller. Zápas sa už potom v podstate len dohrával. Nám aspon k čestnému úspechu nedopomohli ani dve presilovky, a diváci tak bohužiaľ videli po dvoch domácich víťazstvách neúspech našich farieb.

Vyrovnaný zápas, s hrozivým rezultátom. Súpera sme jasne prestrieľali, nič to však nebolo platné. Tak by sa dal charakterizovať zápas 18.kola. Naši chlapci aj napriek snahe, bojovnosti, nedokázali svoje veľké šance premeniť na gól a hostia nás trestali svojou efektivitou. Musíme to však rýchlo hodiť za hlavu a pripraviť sa na ďalší zápas, ktorý odohráme už v piatok, o 17:00, proti Trenčínu.

Anton Tomko: "Dnešný zápas sa mi hodnotí ťažko. Rozhodla, bohužiaľ, efektivita hostí. Naopak, my sa stále trápime v zakončení. Za stavu 0:1, 0:2 sme mali veľké šance, ale nedokázali sme dať gól. Aj na začiatku tretej tretiny sme verili, že môžeme ešte zvrátiť výsledok. Avšak štvrtý a piaty gól, ktoré padli v rýchlom slede po sebe po začiatku tretej tretiny rozhodli o výsledku. Dve tretiny sme dobre korčuľovali, bojovali, ale zrážajú nás individuálne chyby, či také, povedzme ošemetné góly. Musíme to hodiť za hlavu, nič iné nám nezostáva a musíme sa pripraviť na piatok. Musíme popracovať aj na tom, aby sme v začiatkoch zápasov nedávali príležitosť súperom hrať presilovky. Ťažko sa potom dostávame do tempa, nebodaj inkasujeme ako dnes, a musíme potom naháňať súpera. Dnes sa nám to nepodarilo zvrátiť ako v posledných stretnutiach."

Mikuláš DO TOHO!!!

 

 

Tipsport liga

18.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – DVTK Miškolec                                                      0:5 (0:1, 0:2, 0:2)

Góly: 13. Ross (Beauviller), 27. Harrison (Rodman), 40. Vas (Ross), 41. Beauviller (Ross), 42. Beauviller (Rodman)

 

Strely: 38:22 (12:3, 7:14, 12:12)

Tresty: 3:5 1 Ross (DVTK) 10min NS

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 0:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Bátory (41.Romančík) – Droppa, Petran, Kurali, Nemec, Roman, Mezovský, Haluška, Smutný – Kriška, Tamáši, Sukeľ – Macík, Lištiak, Vybíral – Michalík, Uhrík, Piatka – Rudolf Huna, Oško, Richard Huna

DVTK Miškovec: Adorján – Ross, Vojtkó, Láda, Vandane, Szirányi, Göz, D. Kiss – Miskolczi, Vas, Reszegh – Rodman, Harrison, Beauviller – Beach, Galanisz, Magosi – Farkas, Lövei, P. Kiss

 

Rozhodca: Valach, Orolín – Rojík, Krajčík

Diváci: 1002

 

 

Tomáš Paprčka