HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pred zápasom 16.kola

pridané: 25.10.2019

V rámci 16.kola do „Kôlničky“ pricestuje Nitra.

Dnes nás čaká zápas proti Nitre. Nitranom sa v tejto sezóne nedarí podľa ich predstáv, ale to ani našim farbám. Body teda potrebujeme obidvaja. Rovnako tak sa obidva manšafty posilnili. Do nášho košiara pribudli v poslednej dobe tri ovečky. Pod Zobor sa zase vrátil Samuel Buček, mladý odchovanec, ktorý skončil vo Fínsku. Črtá sa tak zaujímavé stretnutie. Všetci veríme, že so šťastným koncom pre nás. K tomu budeme ale potrebovať aj vás, našich fanúšikov, a vaše hlasivky. Chlapci cítia každú vašu podporu z hľadiska. Hrá sa im oveľa ľahšie, ak ich povzbudíte. Príďte preto dnes, prosím, na dnešný zápas a vytvorte našim chlapcom prajnú atmosféru.

Dnes nastúpime v nasledovnej zostave:

Romančík (Bátory) – Droppa, Petran, Kriška, Uhrík, Sukeľ – Kurali, Nemec, Macík, Lištiak, Vybíral – Roman, Mezovský, Lunter, Tamáši, Roth – Smutný, Nechaj, Huna Ri., Huna Ro., Huna Ru.

Dnes nastúpia všetky tri nové posily. Naopak, zranenie kvári hneď trojicu hráčov. Dlhodobo zranení je Maroš Piatka. Juraj Cebák má podozrenie na otras mozgu a Richard Stehlík má zranenie v dolnej časti tela. So sebazaprením hral už v predchádzajúcich zápasoch. Mimo zostavu sa ocitol Patrik Oško. Rovnako tak aj trojica Juniorov, Kalousek, Haluška, Michalík.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka