Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Pred zápasom 16.kola

pridané: 25.10.2019

V rámci 16.kola do „Kôlničky“ pricestuje Nitra.

Dnes nás čaká zápas proti Nitre. Nitranom sa v tejto sezóne nedarí podľa ich predstáv, ale to ani našim farbám. Body teda potrebujeme obidvaja. Rovnako tak sa obidva manšafty posilnili. Do nášho košiara pribudli v poslednej dobe tri ovečky. Pod Zobor sa zase vrátil Samuel Buček, mladý odchovanec, ktorý skončil vo Fínsku. Črtá sa tak zaujímavé stretnutie. Všetci veríme, že so šťastným koncom pre nás. K tomu budeme ale potrebovať aj vás, našich fanúšikov, a vaše hlasivky. Chlapci cítia každú vašu podporu z hľadiska. Hrá sa im oveľa ľahšie, ak ich povzbudíte. Príďte preto dnes, prosím, na dnešný zápas a vytvorte našim chlapcom prajnú atmosféru.

Dnes nastúpime v nasledovnej zostave:

Romančík (Bátory) – Droppa, Petran, Kriška, Uhrík, Sukeľ – Kurali, Nemec, Macík, Lištiak, Vybíral – Roman, Mezovský, Lunter, Tamáši, Roth – Smutný, Nechaj, Huna Ri., Huna Ro., Huna Ru.

Dnes nastúpia všetky tri nové posily. Naopak, zranenie kvári hneď trojicu hráčov. Dlhodobo zranení je Maroš Piatka. Juraj Cebák má podozrenie na otras mozgu a Richard Stehlík má zranenie v dolnej časti tela. So sebazaprením hral už v predchádzajúcich zápasoch. Mimo zostavu sa ocitol Patrik Oško. Rovnako tak aj trojica Juniorov, Kalousek, Haluška, Michalík.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka