HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Posily do útoku

pridané: 25.10.2019

Dve nové tváre pribudli do útoku.

Káder nášho tímu sa rozrástol o ďalších hráčov. Tak ako bolo deklarované prednedávnom, stále sa aktívne pracuje na doplnení kádra.

Dnes môžeme našim fanúšikom predstaviť hneď dvojicu hráčov. Náš dres si oblečie dvojica Alex Tamáši a Mário Roth.

„O obidvoch hráčov sme mali záujem už dlhší čas. Približne dva týždne sme riešili ich príchod. Prekážkou však boli administratívne záležitosti. Definitívne sa nám ich podarilo získať až dnes. Posledné potvrdenia prišli až dnes okolo desiatej ráno. Bez týchto potvrdení, by nemohli dnes nastúpiť. Preto túto informáciu, o ich angažovaní, zverejňujeme až teraz. Nechceli sme ísť, ako sa vraví, z bubnom na zajace. Po administratívnej stránke sme chceli všetko vyriešiť tak, aby mohli už dnes večer hrať, čo sa nám podarilo.“ Takto ozrejmil príchod nových útočníkov do kádra Generálny manažér Milan Čanky.

Obidvaja hráči zostávajú u nás na hosťovaní nateraz do reprezentačnej prestávky. Potom budeme ďalej komunikovať s ich materským klubom, o ich ďalšom zotrvaní na Liptove. Záujem o to, aby obaja pôsobili v Mikuláši dlhšiu dobu, je z našej strany otvorený. Veríme, že nájdeme cestu, aby sa tak udialo. To isté platí aj o Lukášovi Lunterovi. My máme záujem o všetkých troch hráčov. Preto veríme, že nájdeme spoločnú reč so všetkými zainteresovanými stranami. O ďalších krokoch sa rozhodne počas reprezentačnej prestávky.

Alex Tamáši sa vracia do známeho prostredia. Pôsobil u nás už v minulej sezóne. Hráva na pozícií centra, čo je pre nás problematická pozícia, a tak sme radi, že sme ho získali.

Mário je spätý s hokejovým klubom z Banskej Bystrice. V mužskej kategórií si ale vyskúšal aj pôsobenie v Detve, Trnave či v Michalovciach. Práve Michalovciam dopomohol v minulej sezóne k postupu do Tipsport ligy.

Už dnes večer budete mať možnosť vzhliadnuť oboch hráčov v drese Mikuláša, proti Nitre.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka