Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Dobrý výkon na body nestačil + VIDEO

pridané: 18.10.2019

Aj napriek veľkej bojovnosti sme dnes body neuhrali.

Prvá tretina priniesla veľa súbojov a rovnako aj veľa nepresností. Zápas mal napriek tomu dobé tempo. Hráči nešetrili krokmi, a hra sa prelievala z jednej strany na druhú. Hostia si v úvodnej desaťminútovke zahrali dve presilovky, my v závere jednu, góly ale diváci nevideli. Do kabín sa tak šlo za nerozhodného stavu.

Vrece s gólmi sa roztrhlo v druhej tretine. Ako prvý sa z gólu po chybe pri rozohrávke našich hráčov dočkali hostia. Tentokrát sme ale naopak, ako to býva u nás zvykom, dokázali už za minútu vyrovnať, keď sa trafil Sukeľ spoza hosťujúcej bránky s prispením brankára Košarišťana.  Následne šli do vedenia opäť hostia, keď sa v 28. minúte trafil Repe. Naši chlapci ale opäť dokázali v krátkom slede vyrovnať, keď o minútu a pol dokázal Oško prekonať strelou z pravého kruhu brankára hostí. Bohužiaľ, na našu smolu, sa do kabín nešlo za vyrovnaného stavu. Chovan v 39.minúte dokázal dotlačiť po trme – vrme puk za chrbát Zalivina. Po dvoch tretinách tak bol stav 2:3.

Prvá polovica tretej tretiny priniesla vylúčenia na našej strane ale aj jeden faul na strane hostí. Góly ale v presilovkách nepadali. Musíme uznať, že následne nás hostia medzi 50. až 55. minútou nepustili veľa krát pred Košarišťana a puk mali častejšie na hokejkách. K slovu sme sa dostali v presilovke, pri vylúčení Chovana v 56.minúte, ale aj napriek niektorým sľubným strelám, sme sa netešili z gólu. V záverečnej dvojminútovke sme sa odhodlali aj k hre bez brankára, ale gól sme nestrelili. Naopak, skóre uzavrel do prázdnej brány Rapáč.

Chlapcov dnes môžeme pochváliť za bojovnosť a nasadenie. Chyby v obrane nás ale stále stoja body do tabuľky.

V nedeľu privítame na domácom ľade Michalovce. Základná časť vstúpi do svojej druhej štvrtiny.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

13.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HC Košice                                                               2:4 (0:0,2:3,0:1)

Góly: 23. Jakub Sukeľ (Roman, Kriška), 30. Oško (Kriška, Vybíral) – 22. Haščák, 28. Repe (Belluš, Bortňák), 39. Chovan (Majdan, Ružička), 60. Rapáč (Slovák)

 

Strely: 17:36

Tresty: 5:6 + Bezúch (KE) 10.MIN OT Napadnutie hlavy a krku

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 0:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) — Petran, Cebák, Stehlík, Kurali, Mezovský, Roman, Droppa, Nemec — J. Sukeľ, Uhrík, Kriška — Ri. Huna, Lištiak, Macík — Vybiral, Oško, Ru. Huna — Haluška, Ró. Huna, Nechaj

HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek, Koch, Bučko, Růžička, Cibák — Majdan, Chovan, Haščák — Belluš, Skokan, Bezúch — Rapáč, Bortňák, Klhůfek — Suja, Vrábeľ, Jokeľ

 

Rozhodca: Baluška, Goga — Durmis, Beniač

Diváci: 1005

 

 

Tomáš Paprčka