HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Dobrý výkon na body nestačil + VIDEO

pridané: 18.10.2019

Aj napriek veľkej bojovnosti sme dnes body neuhrali.

Prvá tretina priniesla veľa súbojov a rovnako aj veľa nepresností. Zápas mal napriek tomu dobé tempo. Hráči nešetrili krokmi, a hra sa prelievala z jednej strany na druhú. Hostia si v úvodnej desaťminútovke zahrali dve presilovky, my v závere jednu, góly ale diváci nevideli. Do kabín sa tak šlo za nerozhodného stavu.

Vrece s gólmi sa roztrhlo v druhej tretine. Ako prvý sa z gólu po chybe pri rozohrávke našich hráčov dočkali hostia. Tentokrát sme ale naopak, ako to býva u nás zvykom, dokázali už za minútu vyrovnať, keď sa trafil Sukeľ spoza hosťujúcej bránky s prispením brankára Košarišťana.  Následne šli do vedenia opäť hostia, keď sa v 28. minúte trafil Repe. Naši chlapci ale opäť dokázali v krátkom slede vyrovnať, keď o minútu a pol dokázal Oško prekonať strelou z pravého kruhu brankára hostí. Bohužiaľ, na našu smolu, sa do kabín nešlo za vyrovnaného stavu. Chovan v 39.minúte dokázal dotlačiť po trme – vrme puk za chrbát Zalivina. Po dvoch tretinách tak bol stav 2:3.

Prvá polovica tretej tretiny priniesla vylúčenia na našej strane ale aj jeden faul na strane hostí. Góly ale v presilovkách nepadali. Musíme uznať, že následne nás hostia medzi 50. až 55. minútou nepustili veľa krát pred Košarišťana a puk mali častejšie na hokejkách. K slovu sme sa dostali v presilovke, pri vylúčení Chovana v 56.minúte, ale aj napriek niektorým sľubným strelám, sme sa netešili z gólu. V záverečnej dvojminútovke sme sa odhodlali aj k hre bez brankára, ale gól sme nestrelili. Naopak, skóre uzavrel do prázdnej brány Rapáč.

Chlapcov dnes môžeme pochváliť za bojovnosť a nasadenie. Chyby v obrane nás ale stále stoja body do tabuľky.

V nedeľu privítame na domácom ľade Michalovce. Základná časť vstúpi do svojej druhej štvrtiny.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

13.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HC Košice                                                               2:4 (0:0,2:3,0:1)

Góly: 23. Jakub Sukeľ (Roman, Kriška), 30. Oško (Kriška, Vybíral) – 22. Haščák, 28. Repe (Belluš, Bortňák), 39. Chovan (Majdan, Ružička), 60. Rapáč (Slovák)

 

Strely: 17:36

Tresty: 5:6 + Bezúch (KE) 10.MIN OT Napadnutie hlavy a krku

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 0:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) — Petran, Cebák, Stehlík, Kurali, Mezovský, Roman, Droppa, Nemec — J. Sukeľ, Uhrík, Kriška — Ri. Huna, Lištiak, Macík — Vybiral, Oško, Ru. Huna — Haluška, Ró. Huna, Nechaj

HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek, Koch, Bučko, Růžička, Cibák — Majdan, Chovan, Haščák — Belluš, Skokan, Bezúch — Rapáč, Bortňák, Klhůfek — Suja, Vrábeľ, Jokeľ

 

Rozhodca: Baluška, Goga — Durmis, Beniač

Diváci: 1005

 

 

Tomáš Paprčka