HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Budapešť víťazne

pridané: 14.10.2019

Ďaleký výjazd body nepriniesol.

Vycestovali sme na južnú zem s úmyslom bodovať. V prvej tretine mali však domáci viac z hry, boli strelecky aktívnejší, vytvorili si aj dostatok šancí. Otvárací gól padol v 10. minúte, keď otvoril skóre strelou z pravej strany Chris Langkow. To bolo z gólov v úvodnej tretine všetko.

V druhej tretine sme inkasovali hneď v úvode z hokejky Sofrona, až tento gól nás prebudil a konečne sme sa začali dostávať viac pred bránku súpera. Svoje šance sme ale nevyužili, a to ani v početnej výhode. Trest prišiel v podobe tretieho gólu domácich. Do streleckej listiny sa zapísal Terbócs.

O osude duelu sa rozhodlo definitívne na začiatku tretej tretiny. V 42. minúte dal štvrtý gól domácich Strech a piaty pridal Klempa v 51. minúte. Skóre uzavrel o päť minút neskôr opäť Strech. Michal Roman nastúpil na svoje prvé stretnutie v našom drese, bohužial, k bodom do tabuľky nedopomohol.

Najbližšie nás čakajú dva domáce stretnutia. V piatok privítame Košice a v nedeľu privítame Michalovce.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

12.kolo

MAC Budapešť – MHK 32 Liptovský Mikuláš                         6:0 (1:0, 2:0, 3:0)

Góly: 1. Langkow (Orban, Bodó), 23. Sofron (Orban), 32. Terbócs (McNally, Langkow), 42. Strech (Sofron), 51. Klempa (McNally, Strech), 56. Strech (Bl. Orbán, Klempa)

 

Strely: 34:20 (15:5,10:10,10:5)      

Tresty: 3:2

Presilovky: 1:0

Oslabenia: 0:0

 

MAC Újbuda: Bálisz – Pozsgai, Macaulay, McNally, Carlisle, Garát, Bl. Orbán, Bugar, Pápa – Br. Orbán, Langkow, Bodó – Klempa, Strech, Sofron – Nagy, Pitt, Terbócs – Schlekmann, Majoross, Szigeti

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin – Kurali, Petran, Nemec, Stehlík, Roman, Mezovský, Smutný, Droppa – Kriška, Lištiak, Vybíral – Macík, Uhrík, Sukeľ – Huna Ru., Huna Ró., Huna Ri. – Kalousek, Piatka, Oško

 

Rozhodovali: Müllner, Konc – Vyšný, Kacej

Diváci: 370

 

 

Tomáš Paprčka