Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Budapešť víťazne

pridané: 14.10.2019

Ďaleký výjazd body nepriniesol.

Vycestovali sme na južnú zem s úmyslom bodovať. V prvej tretine mali však domáci viac z hry, boli strelecky aktívnejší, vytvorili si aj dostatok šancí. Otvárací gól padol v 10. minúte, keď otvoril skóre strelou z pravej strany Chris Langkow. To bolo z gólov v úvodnej tretine všetko.

V druhej tretine sme inkasovali hneď v úvode z hokejky Sofrona, až tento gól nás prebudil a konečne sme sa začali dostávať viac pred bránku súpera. Svoje šance sme ale nevyužili, a to ani v početnej výhode. Trest prišiel v podobe tretieho gólu domácich. Do streleckej listiny sa zapísal Terbócs.

O osude duelu sa rozhodlo definitívne na začiatku tretej tretiny. V 42. minúte dal štvrtý gól domácich Strech a piaty pridal Klempa v 51. minúte. Skóre uzavrel o päť minút neskôr opäť Strech. Michal Roman nastúpil na svoje prvé stretnutie v našom drese, bohužial, k bodom do tabuľky nedopomohol.

Najbližšie nás čakajú dva domáce stretnutia. V piatok privítame Košice a v nedeľu privítame Michalovce.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

12.kolo

MAC Budapešť – MHK 32 Liptovský Mikuláš                         6:0 (1:0, 2:0, 3:0)

Góly: 1. Langkow (Orban, Bodó), 23. Sofron (Orban), 32. Terbócs (McNally, Langkow), 42. Strech (Sofron), 51. Klempa (McNally, Strech), 56. Strech (Bl. Orbán, Klempa)

 

Strely: 34:20 (15:5,10:10,10:5)      

Tresty: 3:2

Presilovky: 1:0

Oslabenia: 0:0

 

MAC Újbuda: Bálisz – Pozsgai, Macaulay, McNally, Carlisle, Garát, Bl. Orbán, Bugar, Pápa – Br. Orbán, Langkow, Bodó – Klempa, Strech, Sofron – Nagy, Pitt, Terbócs – Schlekmann, Majoross, Szigeti

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin – Kurali, Petran, Nemec, Stehlík, Roman, Mezovský, Smutný, Droppa – Kriška, Lištiak, Vybíral – Macík, Uhrík, Sukeľ – Huna Ru., Huna Ró., Huna Ri. – Kalousek, Piatka, Oško

 

Rozhodovali: Müllner, Konc – Vyšný, Kacej

Diváci: 370

 

 

Tomáš Paprčka