HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Teambuilding

pridané: 11.10.2019

Hráči a realizačný tím absolvovali počas zápasového voľna posedenie.

Keďže dnes naši chlapci nehrajú ligový zápas skrz nepárneho počtu účastníkov Tipsport ligy, aj v rámci utuženia vzťahov a partie sa stretli na spoločnom posedení spolu s realizačným tímom a zajazdili si na motokárach, či pochutili na chutnom jedle.

Najrýchlejšími pretekármi, a na pomyslenom pódiu sa ocitli Marcel Petran, sťa by víťaz, ktorého prenasledoval na druhom mieste Adam Nechaj a tretie miesto si podelili Martin Kriška s Jakubom Sukeľom.

Pri tejto príležitosti sme vyspovedali aj novú tvár v našom mužstve, Michala Romana. „Prišiel som sem po dohode s funkcionármi Zvolena a Mikuláša hlavne pomôcť odraziť sa tímu vyššie v tabuľke. Verím, že tomu dopomôžem bodmi a výkonmi. Verím, že dostanem viac priestoru na ľade ako tomu bolo vo Zvolene. Samozrejme, som si vedomý, že si to miesto na ľade musím zaslúžiť a vybojovať si ho. O možnosti ísť na Liptov na hosťovanie sme sa s funkcionármi bavili už dva týždne. Som rád, že som tu. Prostredie je tu krásne, hory sú super. Kabínu spoznávam, ale chlapci sú fajn a verím, že v tomto smere nebude žiadny problém. Dúfam, že v nedeľu zažijem víťaznú premiéru.“ Takto nám s úsmevom a dobrou náladou načrtol Michal svoj príchod do dresu „EŠKY“. My teda veríme, že jeho slová sa pretavia do reality a v nedeľu si do tabuľky pripíšeme víťazstvo na ľade Budapešti.  

Generálny manažér Milan Čanky aj naďalej pracuje na posilnení kádra. „Bystrica si bohužiaľ hráča, o ktorého sme mali záujem, ešte podržala do konca mesiaca, a až potom sa rozhodne, či ho pošle niekam na hosťovanie alebo nie. Dvojica hráčov, ktorých nám ponúkli, nás neoslovila. Dvaja hráči, ktorí tu boli počas týždňa na skúške nás nepresvedčili, že by boli lepšími, ako sú chlapci, ktorých máme v kádri, a tak sme sa rozhodli, že ich neangažujeme. Ďalší hráč o ktorého máme záujem chce podľa svojich vyjadrení ešte počkať na lepšiu ponuku zo zahraničia. Ďalšie nové tváre tak budeme riešiť v novom týždni.“

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka