HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Tlačová konferencia

pridané: 09.10.2019

Tlačová konferencia k zlému štartu do sezóny a prezentované kroky, ktoré by mali prispieť k naštartovaniu tímu k lepším výsledkom. 

Po poslednom zápase so Zvolenom sa riešili veci, ktoré súvisia so zlým štartom do novej sezóny. Dnes sa vyjadrili kompetentní činovníci klubu ku krokom, ktoré by mali zvrátiť tento stav.

Hráči absolvujú v piatok, kedy na nás padlo voľno skrz nepárneho počtu účastníkov, teambuilding v priestoroch motokárovej haly.

Káder sa nateraz s určitosťou doplnil o obrancu Michala Romana. 

Prichádza k nám zo Zvolena na hosťovanie do konca sezóny. Michal je mladý, 21 ročný hráč, ktorý svoju kariéru rozvíjal v Česku. Strávil tam svoje mládežnícke roky a dostal sa aj do reprezentácie do 18 aj 20 rokov. Absolvoval svetový šampionát v oboch vekových kategóriách. Po prechode do mužskej kategórie sa vrátil na Slovensko do Žiliny, kde absolvoval ročník 2017/2018. Minulú sezónu si odkrútil vo Zvolene, kde začal aj túto práve začatú.

Ďalšie príchody sú naďalej v riešení a uvidíme, ako sa ďalej bude vyvíjať situácia hlavne okolo príchodov nových hráčov do nášho tímu. Vo videu to načrtol aj generálny manažér pán Čanky.

Verme, že už v najbližšom zápase na ľade Budapešti, sa absolvované kroky pozitívne odrazia nielen na našej hre, ale aj na bodovom zisku v tabuľke.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka