Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Pred zápasom so Slovanom Bratislava

pridané: 14.09.2019

V rámci 2.kola sa predstavíme doma, proti Slovanu Bratislava.

V nedeľu sa dočkajú aj naši fanúšikovia. Predstavíme sa doma, proti navrátilcovi do našej extraligy, Slovanu Bratislava. Slovan sa vrátil do našej najvyššej súťaže po siedmych rokoch, ktoré strávil v nadnárodnej Kontinentálnej Hokejovej Lige. Slovan v prvom stretnutí sezóny, na ľade Steel arény v Košiciach, uspel 2:1. My sme naopak, na ľade ďalšieho nováčika z Michaloviec, nedokázali bodovať. Zajtra sa teda musíme pobiť o prvé body. Veríme, že to spolu s vami, našimi vernými fanúšikmi, zvládneme. Bude to náročný zápas, favoritom je náš súper. Naši chlapci ale hosťom nič nedajú zadarmo. Všetci veríme, že to s VAŠOU pomocou na tribúnach zvládneme, a získame prvé body do tabuľky.

Chceme poprosiť všetkých fanúšikov, aby zajtra prišli do "Kôlničky" s predstihom. Pred úvodným buly prebehne predstavovanie hráčov a hymnu zaspieva naživo rodáčka z Liptovského Mikuláša, operná diva, Veronika Gregušová. Aby ste teda nič nezmeškali.

Rovnako chceme poprosiť divákov, ktorí majú zakúpené lístky na sedenie, a kúpili si lístok v pokladni na zimnom štadióne, aby rešpektovali usmernenia od usporiadateľov. Miesta pre permanentkárov budú označené. Rovnako tak diváci, ktorí si zakúpili lístky cez internet, majú garantované svoje miesto. Sme si vedomí, a riešime nedostatok, ktorým je neoznačenie lístka zakúpeného priamo na pokladni na presný rad a miesto. Takýto návštevníci sú teda povinný uvoľniť miesto, divákom, ktorí sa preukážu permanentkou alebo lístkom na dané miesto, a presadnúť si na iné miesto v danom sektore, ktorý je označený na ich lístku. Aj touto cestou ich chceme poprosiť o zhovievavosť. Na odstránení daného problému aktívne pracujeme.

Zajtra sa mimo zostavu určite ocitne Martins Lavrovs, ktorý si privodil zranenie v spodnej časti tela. Ostatní hráči z kádra sú zdravotne v poriadku.

 „EŠKA“ DO TOHO!!!