HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pred zápasom so Slovanom Bratislava

pridané: 14.09.2019

V rámci 2.kola sa predstavíme doma, proti Slovanu Bratislava.

V nedeľu sa dočkajú aj naši fanúšikovia. Predstavíme sa doma, proti navrátilcovi do našej extraligy, Slovanu Bratislava. Slovan sa vrátil do našej najvyššej súťaže po siedmych rokoch, ktoré strávil v nadnárodnej Kontinentálnej Hokejovej Lige. Slovan v prvom stretnutí sezóny, na ľade Steel arény v Košiciach, uspel 2:1. My sme naopak, na ľade ďalšieho nováčika z Michaloviec, nedokázali bodovať. Zajtra sa teda musíme pobiť o prvé body. Veríme, že to spolu s vami, našimi vernými fanúšikmi, zvládneme. Bude to náročný zápas, favoritom je náš súper. Naši chlapci ale hosťom nič nedajú zadarmo. Všetci veríme, že to s VAŠOU pomocou na tribúnach zvládneme, a získame prvé body do tabuľky.

Chceme poprosiť všetkých fanúšikov, aby zajtra prišli do "Kôlničky" s predstihom. Pred úvodným buly prebehne predstavovanie hráčov a hymnu zaspieva naživo rodáčka z Liptovského Mikuláša, operná diva, Veronika Gregušová. Aby ste teda nič nezmeškali.

Rovnako chceme poprosiť divákov, ktorí majú zakúpené lístky na sedenie, a kúpili si lístok v pokladni na zimnom štadióne, aby rešpektovali usmernenia od usporiadateľov. Miesta pre permanentkárov budú označené. Rovnako tak diváci, ktorí si zakúpili lístky cez internet, majú garantované svoje miesto. Sme si vedomí, a riešime nedostatok, ktorým je neoznačenie lístka zakúpeného priamo na pokladni na presný rad a miesto. Takýto návštevníci sú teda povinný uvoľniť miesto, divákom, ktorí sa preukážu permanentkou alebo lístkom na dané miesto, a presadnúť si na iné miesto v danom sektore, ktorý je označený na ich lístku. Aj touto cestou ich chceme poprosiť o zhovievavosť. Na odstránení daného problému aktívne pracujeme.

Zajtra sa mimo zostavu určite ocitne Martins Lavrovs, ktorý si privodil zranenie v spodnej časti tela. Ostatní hráči z kádra sú zdravotne v poriadku.

 „EŠKA“ DO TOHO!!!