HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Predpredaj lístkov počas sezóny

pridané: 06.09.2019

Predpredaj lístkov na Slovan Bratislava.

V pondelok sa začnú predávať lístky na prvý extraligový zápas v novej sezóny 2019/2020, ktorý odohráme proti Slovanu Bratislava.

V pondelok 9.9. o 12:00 spustíme online predaj lístkov cez nášho nového partnera, internetového predajcu vstupeniek, PREDPREDAJ.SK.

V pokladniach priamo na štadióne si budete môcť zakúpiť lístky od stredy, 11.9..

„Opäť spomeniem technické problémy, ktoré sme riešili počas leta, aby sme mohli sprevádzkovať predaj vstupeniek cez internet. Už je to všetko našťastie za nami, a od pondelka začíname s predpredajom lístkov nielen na prvý domáci zápas proti Slovanu. Predpredaj lístkov cez internet bude samozrejme pokračovať a bude dostupný na všetky domáce zápasy počas sezóny. Našim partnerom sa stala spoločnosť PREDPREDAJ.SK. Na internete si budete môcť zakúpiť základné lístky na sedenie priamo na miesto a lístky na státie. V pokladni na zimnom štadióne, či už v predpredaji, alebo priamo pred zápasom, už budú predávané lístky na sedenie iba do sektoru, nie na priame miesto. Čiže v tomto smere pokračujeme v tom, ako to bolo doteraz. Chceme naučiť našich fanúšikov, kupovať si lístky v predstihu, na internete a tým minimalizovať ich zdržanie v pokladniach na štadióne. Cenu lístkov sme pred novou sezónou nezmenili. Lístok na sedenie bude stáť 5 € a lístok na státie 4 €. Zľavnené lístky si budú môcť naši fanúšikovia zakúpiť iba v pokladniach na štadióne, nakoľko k predaju takéhoto lístka sa musí daný návštevník preukázať príslušným preukazom ZŤP, alebo preukazom fanklubu. Pri predaji na internete, by takáto kontrola nebola možná. Naše turnikety snímajú QR kód aj z mobilu, a tak si naši fanúšikovia, ktorí si zakúpia lístok cez nášho partnera na internete, daný lístok nemusia tlačiť. Stačí smartfón, a máte zabezpečený bezstarostný vstup do „Kôlničky“. Veríme, že čo najviac z Vás bude využívať novú službu predpredaja. Teraz mi už zostáva iba vysloviť posledné želanie, či prianie. Skúsme vypredať úvodný zápas proti Slovanu, ešte v predpredaji, a nechajme pokladne priamo pred zápasom zatvorené. Dokážeme to? Ja Vám verím, milí fanúšikovia, že to dokážete.“ Tomáš Paprčka

 

Predpredaj lístkov na PREDPREDAJ.SK:

Pondelok   9.9.   12:00

 

Predpredaj lístkov na 1.domáci zápas na zimnom štadióne:

Streda   11.9.      15:00 – 17:00

Štvrtok  12.9.      15:00 – 17:00

Piatok   13.9.      15:00 – 17:00

Nedeľa  15.9.      15:00

 

„EŠKA“ DO TOHO!!!