Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Definitívne ostáva

pridané: 29.08.2019

Jeden z hráčov, ktorí boli u nás na skúške, si vybojoval zmluvu.

Svojimi výkonmi v tréningoch, ale hlavne v prípravných zápasoch, si dokázal vybojovať zmluvu na novú sezónu obranca

Jakub Burzík

Jakub tak definitívne ostáva v našom drese. Jakub má 22 rokov. Je odchovancom Martina, odkiaľ aj pochádza. Mužský hokej okúsil prvýkrát v sezóne 2016/2017, kedy bol súčasťou reprezentačného projektu do 20 rokov, ktorý tradične pôsobil v Extralige a aj v prvej lige. Po skončení projektu sa vrátil do materského Martina, kde dohral sezónu vo vtedajšom „B“ mužstve v druhej najvyššej súťaži. Ďalší ročník strávil, už ako pevná súčasť zostavy, v Trnave. Tam sa presunul po tom, ako „skrachoval“ jeho domáci tím z Martina, a musel začínať až v tretej lige.

Uplynulú sezónu už strávil opäť doma, v Martine, ktorý pôsobil ako nováčik v našej druhej najvyššej súťaži. V 44 zápasoch si pripísal 21 bodov, za 3 góly a 18 asistencií. V tabuľke „pravdy“ si vyslúžil 32 kladných bodov. V paly off pridal 10 zápasov, bez bodového zisku.

„Jakub je pracovitý, mladý hráč. Svojim prístupom a výkonmi v zápasoch nás presvedčil, že si zaslúži šancu zostať v našom kolektíve. Verím, že v sezóne bude pokračovať v nastolenom trende.“ – Anton Tomko.

Jakub momentálne laboruje s menším zranením, v pondelok sa ale vráti späť do tréningového procesu.

 

Jakub, vitaj na Liptove. Vitaj v MHK 32.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka