Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Víťazstvo v Martine + VIDEO

pridané: 14.08.2019

V tretom prípravnom stretnutí sme si pripísali druhé víťazstvo.

Trénerské duo Tomko - Halaj nechalo odpočívať starších hráčov, nakoľko v druhej polovici týždňa sa predstavíme na turnaji v Detve, a v priebehu troch dní absolvujeme tri stretnutia.

Naši chlapci začali aktívne, nešetrili pohybom. V polovici tretiny diváci uvideli prvý gól. PO Lištiakovej práci pri mantineli sa puk dostal k Oškovi, ktorý ho nezištne s predbránkového priestoru naservíroval Jakubovi Sukeľovi pred odkrytú bránku a „EŠKA“ viedla. Zanedlho sme pridali aj druhý gól, Keď opäť mladíci, Nechaj s Vybíralom, získali v útočnom pásme puk a druhý menovaný spoza bránky nahral Kuralimu, ktorý osamotený pred Bernátom upratal puk do siete. Hra sa potom prelievala z jednej strany na druhú, avšak bez vážnejších šancí, a tak sme šli do kabín s dvojgólovým vedením.

Druhá tretina vyznela lepšie pre domáci tím. Padol aj gól do našej siete, ktorý však nebol uznaný pre nahrávku rukou útočiaceho hráča. Naši chlapci sa následne otriasli, a hra sa vyrovnala. Dokázali sme dokonca aj skórovať. V 37.minúte sa Kalousek presadil po Babkovej nahrávke spoza brány.

Tretia tretina priniesla klasický hokej prípravného obdobia. Nepresnosti na jednej aj druhej strane, úbytok síl a rozháranosť. Predsa len, naši hráči naskočili do zápasu z plnej tréningovej záťaže. Domáci päť minút pred koncom upravili na 1:3, keď sa z medzikruhou presadil Nauš, po tom, ako dokázal v rýchlosti vniknúť do pásma. Zápas teda skončil naším dvojgólovým víťazstvom.

Najbližšie nás preverí vo štvrtok na turnaji v Detve domáce mužstvo.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

3.prípravné stretnutie

HK Martin – MHK 32 Liptovský Mikuláš 1:3 (0:2, 0:1, 1:0)

Góly: 54. Nauš A. (Jurášek, Rusina) resp. 12. Sukeľ (Lištiak, Oško), 13. Kurali (Vybíral, Nechaj), 37. Kalousek (Babka)

 

Tresty: 2:3

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 0:0

 

Martin: Bernát – Ligas, Themár, Šimon, Dvořák, Rusina, Oravec, Lavička – Poliaček, Videlka, Brezniak – Rudzan, Barto, Paulíny – Brveník, Dírer, Rešetár – Melcher, Juráček, Nauš

 

L. Mikuláš: Zalivin (Poburíni) – Kurali, Burzík, Parobek, Mezovský, Rolný, Droppa, Nemec, Petran – Uhrík, Ozolins, Haluška – Lištiak, Oško, Sukeľ – Nechaj, Piatka, Vybíral – Danielčák, Babka, Kalousek

 

Rozhodca: Vido – Hájnik, Durmis

Diváci: 902

 

 

Tomáš Paprčka