HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Víťazstvo v Martine + VIDEO

pridané: 14.08.2019

V tretom prípravnom stretnutí sme si pripísali druhé víťazstvo.

Trénerské duo Tomko - Halaj nechalo odpočívať starších hráčov, nakoľko v druhej polovici týždňa sa predstavíme na turnaji v Detve, a v priebehu troch dní absolvujeme tri stretnutia.

Naši chlapci začali aktívne, nešetrili pohybom. V polovici tretiny diváci uvideli prvý gól. PO Lištiakovej práci pri mantineli sa puk dostal k Oškovi, ktorý ho nezištne s predbránkového priestoru naservíroval Jakubovi Sukeľovi pred odkrytú bránku a „EŠKA“ viedla. Zanedlho sme pridali aj druhý gól, Keď opäť mladíci, Nechaj s Vybíralom, získali v útočnom pásme puk a druhý menovaný spoza bránky nahral Kuralimu, ktorý osamotený pred Bernátom upratal puk do siete. Hra sa potom prelievala z jednej strany na druhú, avšak bez vážnejších šancí, a tak sme šli do kabín s dvojgólovým vedením.

Druhá tretina vyznela lepšie pre domáci tím. Padol aj gól do našej siete, ktorý však nebol uznaný pre nahrávku rukou útočiaceho hráča. Naši chlapci sa následne otriasli, a hra sa vyrovnala. Dokázali sme dokonca aj skórovať. V 37.minúte sa Kalousek presadil po Babkovej nahrávke spoza brány.

Tretia tretina priniesla klasický hokej prípravného obdobia. Nepresnosti na jednej aj druhej strane, úbytok síl a rozháranosť. Predsa len, naši hráči naskočili do zápasu z plnej tréningovej záťaže. Domáci päť minút pred koncom upravili na 1:3, keď sa z medzikruhou presadil Nauš, po tom, ako dokázal v rýchlosti vniknúť do pásma. Zápas teda skončil naším dvojgólovým víťazstvom.

Najbližšie nás preverí vo štvrtok na turnaji v Detve domáce mužstvo.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

3.prípravné stretnutie

HK Martin – MHK 32 Liptovský Mikuláš 1:3 (0:2, 0:1, 1:0)

Góly: 54. Nauš A. (Jurášek, Rusina) resp. 12. Sukeľ (Lištiak, Oško), 13. Kurali (Vybíral, Nechaj), 37. Kalousek (Babka)

 

Tresty: 2:3

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 0:0

 

Martin: Bernát – Ligas, Themár, Šimon, Dvořák, Rusina, Oravec, Lavička – Poliaček, Videlka, Brezniak – Rudzan, Barto, Paulíny – Brveník, Dírer, Rešetár – Melcher, Juráček, Nauš

 

L. Mikuláš: Zalivin (Poburíni) – Kurali, Burzík, Parobek, Mezovský, Rolný, Droppa, Nemec, Petran – Uhrík, Ozolins, Haluška – Lištiak, Oško, Sukeľ – Nechaj, Piatka, Vybíral – Danielčák, Babka, Kalousek

 

Rozhodca: Vido – Hájnik, Durmis

Diváci: 902

 

 

Tomáš Paprčka