HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Dnes začiatok ďalšej fázy

pridané: 22.07.2019

Dnes sa opäť otvorili dvere na šatni „A“ tímu.

„Dnes sme sa opäť stretli, s vedením klubu sme privítali prítomných hráčov. Chýbal ešte Cebák, ktorý si dolaďuje ubytovanie, ale pripojí sa čochvíľa. Martin Kriška mi nahlásil menšiu virózu, a tak som mu dal voľno. Lotyšskí hráči prídu prvého augusta. Trénuje s nami aj Andrej Laco, ktorý však na ľad naskočí až koncom augusta, nakoľko je stále ešte v rekonvalescencii po operáciách. Uvidíme teda, ako sa vyvinie jeho situácia, ako dlho ho bude limitovať zranenie. Je tu aj Jakub Sukeľ, tak verím, že ostane. Samozrejmá je účasť štvorice juniorov v tréningovom procese. Inak sme všetci zdraví a od budúceho týždňa ideme naplno. Tento týždeň využijeme na také zahriatie organizmu. Pozdvíhame dáke činky, na ľade si zakorčuľujeme a zahráme, aby keď pôjdeme do plnej tréningovej záťaže, telo tento prechod medzi odpočinkom a záťažou zvládlo. Hráči si samozrejme musia nafasovať veci, poskúšať si ich na ľade.“ Toľko boli úvodné slová trénera Tomka.

Na otázku prítomných novinárov o ambíciách odpovedal tak, ako aj minulý rok. „Chceme hrať poctivý hokej. Hokej založený na korčuľovaní, aktivite, bojovnosti. Budeme radi za každý bod ktorý získame. Veríme, že hlavne doma budeme dominantnejší, a budeme tu zbierať body. Veríme, že nám pomôžu aj diváci. Ide o to, aby nám aj po prehratom zápase zatlieskali. To je odmena pre nás a ukazovateľ toho, že sme to urobili dobre. Nemáme káder ako Bystrica či Košice, o to väčšiu bojovnosť však musíme ukázať. To Mikulášske srdiečko. Organizovanosť v systéme, bojovnosť, odhodlanie. Sme v práci, ako každý iní človek, a preto všetko musíme odviesť na sto percent. Budem to vyžadovať od našich hráčov na prvom mieste.“ Tak takúto odpoveď dostali novinári od trénera Tomka.

 

Zostáva veriť, že chlapcov budú obchádzať zranenia či choroby, a absolvujú kompletnú dávku tréningov v príprave, ktoré naordinuje tréner Tomko.

 

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka