Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

V Nitre bez bodu.

pridané: 16.02.2019

Pod Zoborom sme neuspeli.

Nitra sa proti nám v prvej tretine nedostala k žiadnemu tlaku. Dobrým pohybom a organizáciou hry sme eliminovali zbrane domácich. Naša snaha vyústila do chyby nitrianskej obrany, no Žiak z dobrej pozície zazvonil iba o žrď Šimbochovej bránky. V 6.minúte využil svoj skvelý pohyb domáci Lantoši a po jednej z mála pekných ofenzívnych akcií vybojoval trestné strieľanie, ktoré aj sám chladnokrvne premenil. Z prvej tretiny to však bolo všetko.

Obraz hry v druhej časti bol podobný tomu z úvodu. Málo šancí a viacero nepresností nemohlo divákov uspokojiť. Nitra si počkala na svoju príležitosť a po obrovskej chybe brankára Kislitsyna trafil do prázdnej bránky z uhla Majda. Šance sa potom rodili aspoň v početných výhodách, no ani hosťujúci Varga, či na druhej strane aktívny Majdan, nedokázali zmeniť priebežné skóre.

Nitranom vyšiel vstup do tretej tretiny, keď sa Rapáč šikovne uvoľnil za hosťujúcou bránkou a po jej obkorčuľovaní presnou strelou zaznamenal tretí gól domácich. Onedlho mohol znížiť Nádašdi, no Šimbocha opäť zachránila žrď. V 48. minúte sme sa ale dočkali, keď Róbert Huna dorazil strelu svojho brata Richarda za bezmocného Šimbocha. Nitra mohla definitívne rozhodnúť v 54. minúte, avšak Minárik trafil v dobrej pozícii iba do hornej žrde. Skóre zápasu na 4:1 nakoniec uzavrel dve minúty pred koncom Buček, keď pretlačil puk do bránky po predchádzajúcej aktivite Rapáča.

V nedeľu nás čaká zápas proti Novým Zámkom.

 

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

HK Nitra – MHK 32 Liptovský Mikuláš                             4:1 (1:0, 1:0, 2:1)

Góly: 6. Lantoši (t.s.), 27. Majdan, 41. Rapáč (Versteeg), 58. Buček (Rapáč, Bortňák) – 48. Huna Ro. (Huna Ri., Sukeľ)

 

HK Nitra: Šimboch (Hanuljak) – McCormack, Mezei, Morrison, Pupák, Versteeg, Rais, Minárik, Korím – Lantoši, Slovák, Blackwater – Majdan, Kerbashian, Scheidl – Rapáč, Bortňák, Buček – Hrušík, Čaládi, Fominykh

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Šimko) – Fereta, Kurali, Nemec, Nádašdi, Mezovský, Bača, Droppa, Števuliak – Huna Ri., Huna Ró., Sukeľ – Čenka, Tamáši, Varga – Lištiak, Uhrík, Nechaj – Vybiral, Oško, Žiak

 

 

Tomáš Paprčka