HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

„Kôlnička“ stále neodkliata.

pridané: 13.02.2019

Ani na tretí pokus sme na domácom ľade  neuspeli.

Prvá tretina sa niesla v opatrnom duchu. V šiestej minúte sme dostali možnosť po faule na Mareka Urama hrať presilovku až štyri minúty. Bohužiaľ, snaha sa nedala uprieť, ale gól sme nedokázali streliť. Keďže ani na opačnej strane sa nepresadili hostia pri vylúčení Žiaka, prvá tretina skončila bez gólov.

Druhá tretina sa začala lepšie pre hostí. V 23.minúte Magosi vložil hokejku do strieľanej nahrávky Loiseaua a otvoril skóre zápasu. Hostia mali v tejto fáze zápasu lepši pohyb a našim chlapcom to spôsobovalo problémy. Hostia mali možnosť dvoch presiloviek po sebe, ale aj my sme ukázali, že vieme odolať početnej výhode. Keď sa naši chlapci nepresadili ani pri ďalšom vylúčení hostí, po dvoch tretinách sme prehrávali o jeden gól.

Tretia tretina začala tak, ako tá predošlá. Bohužiaľ, hostia dokázali po chybe v našej obrannej tretine pridali druhý gól. Úspešným strelcom, ktorému sme dali veľa priestoru na manévrovanie, bol Ziga Pance. Hostia potom umne narúšali našu rozohrávku, v obrannom pásme sa zbytočne nebavili s pukom a čo najrýchlejšie ho posielali do strednej tretiny. Naši chlapci sa s tým nevedeli vyrovnať. A keď nepomohla ani záverečná power play, „EŠKA“ si pripísala na konto nula bodov.

Anton Tomko: "Vyšli sme bodovo naprázdno, pretože bez gólu sa nedá vyhrať. Z toho minima šancí sme nič nevyťažili. Škoda toho samostatného nájazdu v oslabení, brankár hostí podržal svoj tím. Mi sme potom hrali trošku chaoticky. Súper čakal na naše chyby.  Mali sme potom opäť šancu z medzikružia, opäť sme neuspeli, naopak sme poslali hostí do brejku a oni ukázali silu v zakončení. Hostia vedeli využiť každý jeden náš skrat, naše zaváhanie. My sme sa potom tlačili viac dopredu a z toho rezonovali dva súperove nájazdy. Šimko nás podržal. Veľa nepresností bolo v našej hre. Aj strieľ išlo veľa mimo bránky. Chlapci ešte na druhej strane neboli v optimálnom rozpoložení. Po chorobách, po chrípkovej epidémii, ešte nestihli dotrénovať všetok deficit. Musíme sa zmobilizovať a ponaháňať body. Makať, makať. Nič iné nám nezostáva."

Tomáš Nádašdi: "Ťažko sa hodnotí takýto zápas. Keď nedáme gól nemôžeme vyhrať. To je tak asi všetko čo k tomuto zápasu môžem povedať. Bolo to dnes o prvom góle ktorý sme dostali."

V piatok cestujem do Nitry a v nedeľu hostíme Nové Zámky. Buly sa vhodí v tradičnom čase o 17:00

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

50.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – DVTK Miškolc                   0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Góly: 23. Magosi, 44. Pance

 

Strely: 26:27 (13:10, 8:7, 5:9)

Tresty: 4:4  + Lištiak (LM) 10min vrazenie

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 0:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Šimko) – Kurali,Suchý, Nádašdi, Němec, Baca, Mezovský, Števuliak, Fereta – Huna, Huna, Sukeľ – Uram, Tamasi, Varga – Nechaj, Uhrík, Lištiak – Žiak, Oško, Vybíral

DVTK Miškovec: Adorjan (Vay) – Kiss, Crawford, Lada, Sziranyi, Milam, Goz, Albert – Kulmala, Vas, Pance – Magosi, Loiseau, Harrison – Somogyi, Galanisz, Miskolczi – Rito, Hajos, Vojtko

 

Diváci: 965

 

 

Tomáš Paprčka