Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Pred zápasom s Miškovcom

pridané: 13.02.2019

V rámci 50.kola sa predstavíme doma, v „Kôlničke“, proti Miškovcu

Dnes nás čaká po reprezentačnej prestávke konečne prvý zápas. Predstavíme sa proti maďarskému nováčikovi z Miškovca. Ten síce nezačal sezónu najlepšie, avšak po tom, čo sa rozkukal ako to tu u nás chodí, začal zbierať body. Momentálne sa nachádza na siedmom mieste a atakuje prvú šestku, ktorá by mu zaručila automatickú účasť v play off.

Počas druhej prestávku prebehne súťaž v streľbe na bránku. Po úvodnej tretine vám jeden z hráčov hodí do hľadiska tri loptičky. Tí z Vás, ktorým sa ich podarí chytiť, príďte po druhej tretine k boxu časomeračov. 

Sponzormi dnešnej súťaže su ELBE Hockey a Reštaurácia Maríno RGB. 

Po reprezentačnej prestávke sa naši chlapci dali zdravotne do poriadku. Zápal priedušiek síce stále trápi Maroša Piatku a dlhodobo sú zranení Martin Kriška a Peter Horváth, ale do zostavy sa vrátili Tomáš Nádašdi, Radko Suchý aj Riško Huna, a tak sme v podstate v plnej sile. S „Áčkom“ trénujú aj juniori Droppa, Parobek, Čenka, a Záhradník.

Michal Uhrík: „Som rád, že sme sa počas prestávky dali zdravotne dokopy. Na zápas sa už tešíme, predsa len, tréner Tomko nám naordinoval v prvom týždni okrem voľna aj tréningy zamerané na kondíciu. Všetci v šatni veríme, že tento zápas dovedieme do víťazného konca a konečne uspejeme na domácom ľade, a aspon troška sa rehabilitujeme a ospravedlníme fanúšikom za dva nevydarené zápasy. Hlavne za ten zápas s Nitrou. Divákom chcem ešte odkázať, že urobíme všetko preto, aby sme dnes vyhrali.“

Všetci teda veríme, že sa naplnia Miškove slová a dnes si spoločne z hráčmi zatancujeme po zápase víťazný tanec.

 „EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka