Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Definitívne bez „Kika“.

pridané: 07.02.2019

Zlé predtuchy sa bohužiaľ naplnili.

Po podrobnejších vyšetreniach sa bohužiaľ potvrdili obavy hlavného trénera Tomka, a sezóna sa pre nášho kapitána, Martina Krišku,  predčasne skončila. V nedeľnom zápase s Nitrou ho nešetrne na začiatku druhej tretiny  fauloval legionár Blackwater. Martin si poškodil kolenné väzy a meniskus. Nitriansky legionár dostal v zápase iba dvojminútový trest.  

„Kiko“ nám tak bude chýbať v dôležitom závere sezóny. Do konca základnej časti nám ostáva odohrať ešte šesť zápasov. Tie si rovnomerne rozdelíme, keď tri odohráme v našej „Kôlničke“ a tri na ľade súperov. Základná časť končí 26.2.2019. Naháňačka za predkolom play off  a zároveň útek Žiline, bude po reprezentačnej prestávke o to náročnejší. Všetci však pevne veríme, že to zvládneme.

Martin Kriška: „Strašne ma mrzí, že nebudem môcť pomôcť chlapcom na ľade. Nič už s tým nenarobím. Bohužiaľ. Aj keby som veľmi chcel, proste sa to nedá. Táto sezóna je pre mňa pasé. V piatok idem ešte na magnetickú rezonanciu, ktorá definitívne určí rozsah operačného zákroku, ktorý musím absolvovať. Už som samozrejme absolvoval vyšetrenia a s doktormi sme sa snažili nájsť cestu, bohužiaľ, ako som spomínal, nenašli sme ju. Chlapcom samozrejme budem držať palce a aktívne ich podporovať vo všetkých zápasoch, ktoré nás ešte čakajú.“

 

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka