HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Definitívne bez „Kika“.

pridané: 07.02.2019

Zlé predtuchy sa bohužiaľ naplnili.

Po podrobnejších vyšetreniach sa bohužiaľ potvrdili obavy hlavného trénera Tomka, a sezóna sa pre nášho kapitána, Martina Krišku,  predčasne skončila. V nedeľnom zápase s Nitrou ho nešetrne na začiatku druhej tretiny  fauloval legionár Blackwater. Martin si poškodil kolenné väzy a meniskus. Nitriansky legionár dostal v zápase iba dvojminútový trest.  

„Kiko“ nám tak bude chýbať v dôležitom závere sezóny. Do konca základnej časti nám ostáva odohrať ešte šesť zápasov. Tie si rovnomerne rozdelíme, keď tri odohráme v našej „Kôlničke“ a tri na ľade súperov. Základná časť končí 26.2.2019. Naháňačka za predkolom play off  a zároveň útek Žiline, bude po reprezentačnej prestávke o to náročnejší. Všetci však pevne veríme, že to zvládneme.

Martin Kriška: „Strašne ma mrzí, že nebudem môcť pomôcť chlapcom na ľade. Nič už s tým nenarobím. Bohužiaľ. Aj keby som veľmi chcel, proste sa to nedá. Táto sezóna je pre mňa pasé. V piatok idem ešte na magnetickú rezonanciu, ktorá definitívne určí rozsah operačného zákroku, ktorý musím absolvovať. Už som samozrejme absolvoval vyšetrenia a s doktormi sme sa snažili nájsť cestu, bohužiaľ, ako som spomínal, nenašli sme ju. Chlapcom samozrejme budem držať palce a aktívne ich podporovať vo všetkých zápasoch, ktoré nás ešte čakajú.“

 

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka