Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Prehra s Nitrou.

pridané: 04.02.2019

O všetkom rozhodla hororová, nezvládnutá, prvá tretina.

V domácom súboji proti Nitre sme nezačali vôbec ideálne a už v 8.minúte svietil dvojgólový rozdiel v náš neprospech. Najskôr sa po rýchlom protiútoku presadil Fominykh, následne presne mieril aj Bortňák. Skóre stretnutia sa následne menilo v 12. minúte. McCormackovu strelu ešte Kislitsyn vyrazil, no na dorážku Bučeka už nemal nárok. Tretí gól bol konečnou v bráne pre Kislitsyna, ktorý prenechal svoje miesto Šimkovi. Ten sa však poriadne ani neohrial a už tiež kapituloval, keď tesne pred prvou prestávkou inkasoval z hokejky Čaládiho.

Naši chlapci sa dokázali strelecky presadiť v úvode druhej tretine. V oslabení našiel Sukeľ voľného Uhríka, ktorý dostal puk za Hanuljaka. Odpoveď "Corgoňov" však nenechala na seba dlho čakať. V 29. minúte sa dostal do nájazdu Hrušík a blafákom upravil na 5:1. V prostrednej časti sa skóre menilo ešte raz, po tom čo sa v 36.minúte presadil Scheidl.

Hostia pokračovali vo svojej aktivite aj v tretej tretine. Na hrozivých 7:1 upravil v 50.minúte Blackwater. Dobrú príležitosť mal o pár minút aj Slovák, no skóre na Liptove a už nemenilo. Prvé dva zápasy na novom štadióne nám tak priniesli do tabuľky nula bodov.

Teraz nasleduje reprezentačná prestávka, počas ktorej sa snáď zdravotne dajú dokopy naši hráči, ktorí nám chýbajú, a najbližšie, 13.2., opäť na domácom štadióne proti Miškolcu, konečne zvíťazíme.

 „MIKULÁŠ DO TOHO!!!“

 

Tipsport liga

40.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Nitra                    1:7 (0:4, 1:2, 0:1)

Góly: 22. Uhrík (Sukeľ) OS – 4. Fominykh (Pätoprstý), 8. Bortňák (Rais, Buček), 12. Buček (Bortňák, McCormack), 20. Čaládi (Pätoprstý), 29. Hrušík, 36. Scheidl (Kerbashian), 50. Blackwater (Slovák, Lantoši)

 

Strely: 18:42

Tresty: 5:2

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 1:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (12.Šimko) – Kurali, Fereta, Bača, Nemec, Parobek, Mezovský, Droppa, Lištiak – Kriška, Ro. Huna, Žiak – Uram, Tamáši, Varga – Števuliak, Oško, J. Sukeľ – Nechaj, Uhrík, Čenka

HK Nitra: Hanuljak – Mezei, McCormack, Pupák, Morrison, Rais, Versteeg, Sloboda, Korím – Lantoši, Slovák, Scheidl – Blackwater, Kerbashian, Hrušík – Buček, Bortňák, Minárik – Pätoprstý, Čaládi, Fominykh

 

Rozhodcovia: Štefik, Németh – Šoltés, Soltész

Diváci: 1684

 

 

Tomáš Paprčka