HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Prehra s Nitrou.

pridané: 04.02.2019

O všetkom rozhodla hororová, nezvládnutá, prvá tretina.

V domácom súboji proti Nitre sme nezačali vôbec ideálne a už v 8.minúte svietil dvojgólový rozdiel v náš neprospech. Najskôr sa po rýchlom protiútoku presadil Fominykh, následne presne mieril aj Bortňák. Skóre stretnutia sa následne menilo v 12. minúte. McCormackovu strelu ešte Kislitsyn vyrazil, no na dorážku Bučeka už nemal nárok. Tretí gól bol konečnou v bráne pre Kislitsyna, ktorý prenechal svoje miesto Šimkovi. Ten sa však poriadne ani neohrial a už tiež kapituloval, keď tesne pred prvou prestávkou inkasoval z hokejky Čaládiho.

Naši chlapci sa dokázali strelecky presadiť v úvode druhej tretine. V oslabení našiel Sukeľ voľného Uhríka, ktorý dostal puk za Hanuljaka. Odpoveď "Corgoňov" však nenechala na seba dlho čakať. V 29. minúte sa dostal do nájazdu Hrušík a blafákom upravil na 5:1. V prostrednej časti sa skóre menilo ešte raz, po tom čo sa v 36.minúte presadil Scheidl.

Hostia pokračovali vo svojej aktivite aj v tretej tretine. Na hrozivých 7:1 upravil v 50.minúte Blackwater. Dobrú príležitosť mal o pár minút aj Slovák, no skóre na Liptove a už nemenilo. Prvé dva zápasy na novom štadióne nám tak priniesli do tabuľky nula bodov.

Teraz nasleduje reprezentačná prestávka, počas ktorej sa snáď zdravotne dajú dokopy naši hráči, ktorí nám chýbajú, a najbližšie, 13.2., opäť na domácom štadióne proti Miškolcu, konečne zvíťazíme.

 „MIKULÁŠ DO TOHO!!!“

 

Tipsport liga

40.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Nitra                    1:7 (0:4, 1:2, 0:1)

Góly: 22. Uhrík (Sukeľ) OS – 4. Fominykh (Pätoprstý), 8. Bortňák (Rais, Buček), 12. Buček (Bortňák, McCormack), 20. Čaládi (Pätoprstý), 29. Hrušík, 36. Scheidl (Kerbashian), 50. Blackwater (Slovák, Lantoši)

 

Strely: 18:42

Tresty: 5:2

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 1:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (12.Šimko) – Kurali, Fereta, Bača, Nemec, Parobek, Mezovský, Droppa, Lištiak – Kriška, Ro. Huna, Žiak – Uram, Tamáši, Varga – Števuliak, Oško, J. Sukeľ – Nechaj, Uhrík, Čenka

HK Nitra: Hanuljak – Mezei, McCormack, Pupák, Morrison, Rais, Versteeg, Sloboda, Korím – Lantoši, Slovák, Scheidl – Blackwater, Kerbashian, Hrušík – Buček, Bortňák, Minárik – Pätoprstý, Čaládi, Fominykh

 

Rozhodcovia: Štefik, Németh – Šoltés, Soltész

Diváci: 1684

 

 

Tomáš Paprčka