HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pred zápasom s Detvou

pridané: 01.02.2019

V rámci 48.kola sa predstavíme konečne v „Kôlničke“!!!

Dnes nás čaká náročný, šesť bodový zápas proti Detve. Konečne reálne vykorčuľujeme na domáci ľad a pokrstíme zrekonštruovanú „Kôlničku“. Všetci veríme, že bude plný dom a na konci oslávime spoločne dôležité víťazstvo na ceste za predkolom play off. Dnes musí tá naša „Kôlnička“ spadnúť pod náporom hlasiviek, ktoré budú hnať našich chlapcov za víťazstvom!!!

Počas druhej prestávku prebehne súťaž v streľbe na bránku. Po úvodnej tretine vám jeden z hráčov hodí do hľadiska tri loptičky. Tí z Vás, ktorým sa ich podarí chytiť, príďte po druhej tretine k boxu časomeračov.

Mimo zostavu sa dnes ocitli Rišo Huna, ktorého trápi menšie zranenie chrbta. Angína skolila Maroša Piatku. Radoslav Suchý má menšie zranenie v hornej polovici tela a Tomáša Nádašdiho skolila na poslednú chvíľu viróza. Andrej Lištiak ešte nieje po chorobe v stave nastúpiť do zápasu, aj keď už trénuje. Po chorobe sa ale vracia Patrik Oško. Dlhodobo je zranení Peter Horváth.  Košice si pred play off stiahli späť z hosťovania Martina Lenďáka, aj napriek jeho túžbe pokračovať v našom drese. Do zostavy sa tak dostali mladí hráči z Juniorky. A to Čenka, Parobek a Droppa.

 

 „EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka