HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Začiatok letnej prípravy

pridané: 16.05.2018

Všetky mužstvá MHK 32 Liptovský Mikuláš začali letnú prípravu na sezónu 2018/2019.

Hráči, ktorí pôsobia pod hlavičkou MHK 32 a.s. začali  v pondelok 14.5.2018 letnú prípravu na sezónu 2018/2019.

Všetky tri tímy v hierarchii MHK 32 a.s.: Dorast, Juniorka a "Áčko" naskočili do fázy prípravy, ktorú všeobecne neobľubuje žiadny hráč. Je to ale tá najdôležitejšia časť prípravy pre hokejistu. Z toho, čo natrénuje v letnom období,  bude "žiť" celú sezónu na ľade. 

Do prípravy sa zapojili aj dve nové tváre, ktoré budú v nasledujúcej sezóne pôsobiť v našich farbách. Na Liptov sa sťahujú minimálne na jednu sezónu Peter Horváth a Lukáš Dubeň. Peter pôsobil minulú sezónu v prvoligovej Skalici, ktorá sa predstavila aj v play out a nastupoval v prvej obrannej dvojici. Lukáš k nám prichádza od nášho extraligového súpera, zo Zvolena. 

Letnú prípravu pod trénerom Antonom Tomkom, ktorý tak bude pokračovať pri mužstve aj v nasledujúcej sezóne, absolvujú hráči formou dvojfázových tréningov na atletickej dráhe, v telocvični, v posilňovni či na plavárni.

Do letnej prípravy sa zapojili  títo hráči: Matúš Sukeľ, Jakub Sukeľ, Tomáš Nádašdi, Filip Mezovský, Jakub Nemec, Matej Bača, Mário Kuráli, Maroš Piatka, Andrej Lištiak, Michal Uhrík, Vladimír Vybíral, Patrik Oško, Adam Nechaj, Patrik Števuliak, Peter Horváth, Lukáš Dubeň, Martin Kriška (individuálny plán), Marek Uram (individuálny plán)

Prípravu s "A" mužstvom absolvujú aj naši odchovanci Matúš Gregor, Samuel Záhradník a Dávid Matejovie. S ďalšími hráčmi, ktorí by mohli pôsobiť v drese "EŠKY" v nasledujúcu sezónu je vedenie MHK 32 v rokovaní o podmienkach hráčskych zmlúv. 

 

Zloženie trénerských tímov v sezóne 2018/2019:

Dorast: Hl. tréner: Bc. Denis Legerský, As. trénera: Anton Kalousek

Juniori: Hl. tréner: Bc. Ján Pleva, As. trénera: Mgr. Juraj Kadlubiak

"A" mužstvo: Hl. tréner Ing. Anton Tomko, As. trénera: Bc. Juraj Halaj

 

"EŠKA" DO TOHO!!!