Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

V 27. kole hostíme HKM Zvolen

Zápasy Tipos extraligy pokračujú po reprezentačnej prestávke v pondelok 20.12.2021 svojím 27. kolom, v ktorom privítame na domácom štadióne súpera zo Zvolena. 

Čaká nás súboj s druhým mužstvom tabuľky Tipos extraligy. "Rytieri" majú na konte 50 bodov, (prvý Slovan Bratislava 60), za 14 vyhratých zápasov v riadnom hracom čase a štyri výhry po predĺžení. Posledným súperom Zvolena pred prestávkou boli Michalovce, nad ktorými zvíťazili zverenci trénera Oremusa 2:0. 

Pod Pustým hradom sa cez prestávku dohrával JOJ Slovenský pohár, v ktorom Zvolen neuspel v odvete semifinále proti Prešovu a do finále tak postúpili "Koňare".

Najproduktívnejším hráčom a zároveň aj najlepším strelcom tímu je Peter Zuzin, ktorý má na konte 21 bodov za desať gólov a jedenásť asistencií. 

Naše mužstvo cez reprezentačnú prestávku dohrávalo zápas dvanásteho kola v Poprade, kde utŕžilo vysokú prehru 0:9. V zápase sa zranil Kamil Walega. V drese Liptovského Mikuláša už neuvidíme Tomáša Urbana, s ktorým sa klub dohodol na predčasnom ukončení zmluvy. 

Čo sa týka vzájomných zápasov v sezóne 2021/22 - prvý sme vyhrali na domácom ľade 3:2, z druhého zápasu sme odišli domov s prehrou 1:5.