HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V 27. kole hostíme HKM Zvolen

Zápasy Tipos extraligy pokračujú po reprezentačnej prestávke v pondelok 20.12.2021 svojím 27. kolom, v ktorom privítame na domácom štadióne súpera zo Zvolena. 

Čaká nás súboj s druhým mužstvom tabuľky Tipos extraligy. "Rytieri" majú na konte 50 bodov, (prvý Slovan Bratislava 60), za 14 vyhratých zápasov v riadnom hracom čase a štyri výhry po predĺžení. Posledným súperom Zvolena pred prestávkou boli Michalovce, nad ktorými zvíťazili zverenci trénera Oremusa 2:0. 

Pod Pustým hradom sa cez prestávku dohrával JOJ Slovenský pohár, v ktorom Zvolen neuspel v odvete semifinále proti Prešovu a do finále tak postúpili "Koňare".

Najproduktívnejším hráčom a zároveň aj najlepším strelcom tímu je Peter Zuzin, ktorý má na konte 21 bodov za desať gólov a jedenásť asistencií. 

Naše mužstvo cez reprezentačnú prestávku dohrávalo zápas dvanásteho kola v Poprade, kde utŕžilo vysokú prehru 0:9. V zápase sa zranil Kamil Walega. V drese Liptovského Mikuláša už neuvidíme Tomáša Urbana, s ktorým sa klub dohodol na predčasnom ukončení zmluvy. 

Čo sa týka vzájomných zápasov v sezóne 2021/22 - prvý sme vyhrali na domácom ľade 3:2, z druhého zápasu sme odišli domov s prehrou 1:5.