Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Na domácom ľade privítame Slovan

V nedeľu 21.októbra si svoje sily zmeriame so Slovanom Bratislava, ktorý je po sedemnástom kole Tipos extraligy na prvom mieste v tabuľke s 34 bodmi. Slovan doteraz vyhral jedenásť zápasov a jeden bod si pripísal za prehru v predĺžení s Banskou Bystricou, kedy o víťazstve "baranov" rozhodli až samostatné nájazdy. V uplynulom kole zavítali Bratislavčania na východné Slovensko do Michaloviec, odkiaľ si odniesli víťazstvo 6:1. Najproduktívnejším hráčom tímu je Samuel Takáč s 22 bodmi za 7 gólov a 15 asistencií. 

Nám sa podarilo v poslednom zápase konečne prelomiť šesť zápasovú sériu prehier a po obetavom výkone sme porazili v predĺžení na domácom ľade Nitru. Do tabuľky sme si tak pripísali dva body a posunuli sme sa na jedenáste miesto s trinástimi bodmi. Posledné sú Nové Zámky, ktoré majú rovnaký počet bodov ako my, ale horšie skóre. Našim najproduktívnejším hráčom ostáva stále Petr Obdržálek, ktorý si po zápase s Nitrou pripísal dva body za dve asistencie a tak má na konte 14 bodov. 

So Slovanom sme sa stretli v siedmom kole, kedy sme hrali s akutálnym lídrom tabuľky vyrovnanú partiu. Zápas skončil v prospech Slovana s výsledkom 4:3.