HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Na domácom ľade privítame Slovan

V nedeľu 21.októbra si svoje sily zmeriame so Slovanom Bratislava, ktorý je po sedemnástom kole Tipos extraligy na prvom mieste v tabuľke s 34 bodmi. Slovan doteraz vyhral jedenásť zápasov a jeden bod si pripísal za prehru v predĺžení s Banskou Bystricou, kedy o víťazstve "baranov" rozhodli až samostatné nájazdy. V uplynulom kole zavítali Bratislavčania na východné Slovensko do Michaloviec, odkiaľ si odniesli víťazstvo 6:1. Najproduktívnejším hráčom tímu je Samuel Takáč s 22 bodmi za 7 gólov a 15 asistencií. 

Nám sa podarilo v poslednom zápase konečne prelomiť šesť zápasovú sériu prehier a po obetavom výkone sme porazili v predĺžení na domácom ľade Nitru. Do tabuľky sme si tak pripísali dva body a posunuli sme sa na jedenáste miesto s trinástimi bodmi. Posledné sú Nové Zámky, ktoré majú rovnaký počet bodov ako my, ale horšie skóre. Našim najproduktívnejším hráčom ostáva stále Petr Obdržálek, ktorý si po zápase s Nitrou pripísal dva body za dve asistencie a tak má na konte 14 bodov. 

So Slovanom sme sa stretli v siedmom kole, kedy sme hrali s akutálnym lídrom tabuľky vyrovnanú partiu. Zápas skončil v prospech Slovana s výsledkom 4:3.