HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V piatok posledný domáci zápas základnej časti.

pridané: 04.02.2016

Prvý februárový piatok privítame v poslednom domácom zápase základnej časti sezóny 2015/2016 nováčika z Nových Zámkov.

Proti nášmu domácemu súperovi máme v doterajšom priebehu súťaže kladné skóre. Z troch zápasov sme dokázali dvakrát vyhrať, 6:3 na domácom ľade a 4:5 po samostatných nájazdoch na súperovom ľade pred zrakmi vyše päťdesiatky našich verných fanúšikov. Iba v našom historicky prvom vzájomnom zápase sme súperovi podľahli na ich ľade tesne 2:3.

Veríme, že domácu arénu pripravíme na Play Off víťazstvom. Poď na hokej a pomôž „EŠKE“!

Lístky nájdete v predpredaji na tradičných miestach. V Informačnom centre mesta na pešej zóne v Dome Služieb a v JL aréne (bar).

Veľmi nepríjemná udalosť zasiahla do sezóny Petrovi Gápovi. V pondelok musel absolvovať operáciu slepého čreva. Jeho absencia sa môže, bohužiaľ, natiahnuť až do úplného záveru sezóny. Prajeme skoré uzdravenie „Gápus“.

V druhej prestávke súboja s Novými Zámkami budeme mať veľmi milú povinnosť. Ako ste mohli zaregistrovať, počas januára prebiehal predaj „Retro“ dresov Partizán a výťažok z tohto predaja, tak ako bolo deklarované, poputuje detičkám do Detského domova v Liptovskom Hrádku, ktorý má pobočku aj u nás v Liptovskom Mikuláši a domu Charitas sv. Klári z Liptovského Mikuláša. Poukážky na finančnú hotovosť budeme odovzdávať práve v piatok počas druhej prestávky.

Ale nemusíte sa báť vážení diváci, o súťaž v streľbe na bránku neprídete. Súťaž prebehne počas prvej prestávky! Poprosíme preto, aby ste sa hneď po chytení vyhodenej loptičky dostavili tradične k boxu časomeračov.

Už teraz je isté, že Štvrťfinále Play Off začneme na domácom ľade. Prvé dva zápasy prvého kola vyradovačky sú na programe vo štvrtok 11.2. a v piatok 12.2. o 17:00. Tretí a prípadný štvrtý zápas sa odohrajú 15.2. a 16.2. na ľade nášho súpera. Ak by sa ani po odohratí štyroch zápasoch nerozhodlo, rozhodujúci piaty zápas by sa hral na našom ľade 18.2.

Všetci veríme v postup našich farieb do Semifinále prvej ligy, odkiaľ je už len krôčik do baráže o účasť v extraligovej sezóne 2016/2017.

 

43.kolo 1. hokejovej ligy

Piatok    5.2.2016    17:00

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HC Nové Zámky

 

Štvrťfinále 1. hokejovej ligy

11.2.2016    17:00    MHK 32 Liptovský Mikuláš - ???

12.2.2016    17:00    MHK 32 Liptovský Mikuláš - ???      

 

"EŠKA" DO TOHO!!!