HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Juniorka v sobotu víťazne, v nedeľu s prehrou

pridané: 12.10.2021

MHk 32 Liptovský Mikuláš - Prešov Penguins 6:1 (0:0, 3:1, 3:0)

Góly a asistencie MHk 32 Liptovský Mikuláš:

25. Kuráň Timotej (Feherpataky Fedor), 32. Jasenek Alex (Kurovskyi Vladislav), 32. Brejčák Peter (Benka-Rybár Alex), 47. Paško Matej (Kurovskyi Vladislav, Šulík Nikodém), 54. Jasenek Alex (Šulík Nikodém, Kurovskyi Vsevolod), 57. Šimalčík Vladimír

 

Ján Majdek, hlavný tréner:

"Po pauze, keď sme nehrali predchádzajúce kolo, sme sa ťažko dostávali do zápasu. Hra sa nám začala dariť až po strelení prvého gólu. Hoci súper vyrovnal, náš tlak v druhej tretine sme premenili na strelenie ďalších dvoch gólov. Tretiu tretinu sme už ovládli a navýšili skóre na konečných 6:1." 

Vladimír Šimalčík:

"V sobotu nám úvod do zápasu nevyšiel a prvá tretina z našej strany nebola veľmi dobrá. V druhej časti hry sme pridali, zvýšili temtpo a za stavu 1:1 sme dvoma rýchlymi gólmi zlomili zápas na našu stranu, a už len navyšovali skóre."

 

MHk 32 Liptovský Mikuláš - Prešov Penguins 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Ján Majdek, hlavný tréner:

"Zápas sme nezačali dobre. Súper veľmi dobre bránil, čo nám robilo veľké problémy dostať sa do zakončenia. Pri našich útokoch hrozili prečíslenia a rýchle protiútoky, čo súper aj využíval. Počas celého zápasu sme sa nevedeli strelecky presadiť, čo sa nám vypomstilo a po jednom z rýchlych protiútokov sme inkasovali gól. Hoci sme sa zo všetkých síl snažili vyrovnať, nepodarilo sa. Množstvo šancí zostalo nevyužitých, a tak sme zo zápasu odchádzali s tesnou prehrou."

Vladimír Šimalčík:

"V nedeľu Prešov dobre korčuľoval a dostával sa do veľmi nebezpečných prečíslení. My sme potom prevzali iniciatívu a vypracovali si extrémne veľa šancí, ktoré sme žiaľ nevyužili. Bol to zápas, ktorý bol o jednom góle, no bohužiaľ dal ho súper, a to nás stálo body. Klasický zápas blbec, ktorý, keby hráme aj do rána tak ten gól asi nedáme."