Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Juniorka v sobotu víťazne, v nedeľu s prehrou

pridané: 12.10.2021

MHk 32 Liptovský Mikuláš - Prešov Penguins 6:1 (0:0, 3:1, 3:0)

Góly a asistencie MHk 32 Liptovský Mikuláš:

25. Kuráň Timotej (Feherpataky Fedor), 32. Jasenek Alex (Kurovskyi Vladislav), 32. Brejčák Peter (Benka-Rybár Alex), 47. Paško Matej (Kurovskyi Vladislav, Šulík Nikodém), 54. Jasenek Alex (Šulík Nikodém, Kurovskyi Vsevolod), 57. Šimalčík Vladimír

 

Ján Majdek, hlavný tréner:

"Po pauze, keď sme nehrali predchádzajúce kolo, sme sa ťažko dostávali do zápasu. Hra sa nám začala dariť až po strelení prvého gólu. Hoci súper vyrovnal, náš tlak v druhej tretine sme premenili na strelenie ďalších dvoch gólov. Tretiu tretinu sme už ovládli a navýšili skóre na konečných 6:1." 

Vladimír Šimalčík:

"V sobotu nám úvod do zápasu nevyšiel a prvá tretina z našej strany nebola veľmi dobrá. V druhej časti hry sme pridali, zvýšili temtpo a za stavu 1:1 sme dvoma rýchlymi gólmi zlomili zápas na našu stranu, a už len navyšovali skóre."

 

MHk 32 Liptovský Mikuláš - Prešov Penguins 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Ján Majdek, hlavný tréner:

"Zápas sme nezačali dobre. Súper veľmi dobre bránil, čo nám robilo veľké problémy dostať sa do zakončenia. Pri našich útokoch hrozili prečíslenia a rýchle protiútoky, čo súper aj využíval. Počas celého zápasu sme sa nevedeli strelecky presadiť, čo sa nám vypomstilo a po jednom z rýchlych protiútokov sme inkasovali gól. Hoci sme sa zo všetkých síl snažili vyrovnať, nepodarilo sa. Množstvo šancí zostalo nevyužitých, a tak sme zo zápasu odchádzali s tesnou prehrou."

Vladimír Šimalčík:

"V nedeľu Prešov dobre korčuľoval a dostával sa do veľmi nebezpečných prečíslení. My sme potom prevzali iniciatívu a vypracovali si extrémne veľa šancí, ktoré sme žiaľ nevyužili. Bol to zápas, ktorý bol o jednom góle, no bohužiaľ dal ho súper, a to nás stálo body. Klasický zápas blbec, ktorý, keby hráme aj do rána tak ten gól asi nedáme."