HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Dnes hostíme Duklu Trenčín

pridané: 28.09.2021

Vstup do sezóny nám žiaľ nevyšiel podľa predstáv. V prvom kole sme na domácom ľade prehrali s Popradom 2:4 a body sme si nedoviezli domov ani v nedeľu 26.septembra z Nových Zámkov, kde sme opäť ťahali za kratší koniec s prehrou 1:3. Úvod sezóny je vždy náročný. Napriek dvom úvodným prehrám ideme ďalej, nevzdávame sa. V utorok 28. septembra si chceme napraviť chuť na hokej proti Dukle Trenčín. Veríme, že nás prídete podporiť, pretože vás potrebujeme. Len spolu s vami - fanúšikmi má hokej zmysel. 

HK Dukla Trenčín

Na lavičke Trenčianskej Dukly zostal aj túto sezónu Ján Pardavý, pre ktorého je to tretia sezóna pri A-mužstve Trenčína. Asistuje mu opäť Peter Fruhauf. Trenčiansku svätyňu chráni v tejto sezóne Michal Valent a britský gólman Ben Bowns. K vojakom sa po piatich sezónach vrátil z HC Slovana Bratislava Andrej Meszároš. Ďalším zvučným menom je bek Tomáš Starosta. Po niekoľkých rokoch v zahraničí si to do materského klubu namieril Radoslav Tybor. Útok posilnil Andrej Šťastný a Josef Mikyska. 

Náš dnešný súper odohral zatiaľ zápas proti HC Slovan Bratislava s prehrou 1:4 a domáce stretnutie proti Michalovciam s výhrou 4:1. 

Súpiska HK Dukla Trenčín

Brankári: Ben Bowns, Michal Valent

Obrancovia: Šimon Miklovič, Andrej Meszároš, Patrick Kudla, Martin Nemčík, Enrik Švec, Justin Lemcke, Tomáš Starosta, Ján Urban, 

Útočníci: Samuel Honzek, Andrej Krajčovič, Šimon Beták, Jakub Minárik, Andrej Šťastný, Tybor Radoslav, Josef Mikyska, Aaron Berisha, Branislav Rehuš, Jozef Haščák, Krajč Samuel, Marek Valach, Jozef Švec, Lukáš Paukovček, Juraj Bezúch

 

Vzájomné zápasy sezóna 2020/21

HK Dukla Trenčín - MHk 32 Liptovský Mikuláš 5:2

HK Dukla Trenčín - MHk 32 Liptovský Mikuláš 5:1

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Trenčín 3:4

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Trenčín 2:6