HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Čo ďalej?

pridané: 23.09.2020

Čo ďalej?

Na základe dnešného rozhodnutia Výkonného výboru SZĽH o zamietnutí prevodu licencie ako „zmluvy o predaji časti podniku MHK 32 a.s.“ na nový subjekt ŠK 32 Liptovský Mikuláš s.r.o. oznamujeme, že spoločnosť MHK 32 a.s. pozastavuje svoju činnosť až do vyriešenia problému. Toto rozhodnutie sa týka ako „A“ tímu tak aj tímu Juniorov.

Spoločnosti ŠK 32 Liptovský Mikuláš je aj naďalej blokované prevziať licenciu aj napriek tomu, že doložila všetky potrebné informácie a dokumenty, ktoré sú potrebné podľa stanov zväzu k takémuto právnemu úkonu. ŠK 32  Liptovský Mikuláš sa po dnešnom dni bude domáhať̌ svojich práv súdnou cestou. Je na pováženie, že od kedy bolo ustanovené nové vedenie hokejového zväzu na čele s pánom Šatanom , tak sa na jeho pôde prevaľuje jedna kauza za druhou. Nie je to len o včerajšom zásahu NAKA, ale aj táto „naša“ vec sa ťahá už deväť mesiacov.

 

V krátkom čase vydá konateľ spoločnosti ŠK 32 Liptovský Mikuláš Milan Čanky tlačovú správu pre médiá. Informovať Vás budeme aj o tom, kedy sa uskutoční stretnutie s médiami.

 

Aktualizácia:

Pripájame aktuálne vyjadrenie Milana Čankyho, konateľa ŠK 32 Liptovský Mikuláš, s.r.o.: „Na základe zistených skutočností, ktoré máme od činovníkov SZĽH, za týmito obštrukciami stoja ľudia z prostredia mesta a mestského zastupiteľstva v Liptovskom Mikuláši. Konkrétne ide o Vincenta Kultana - poslanca mestského zastupiteľstva, o Martina Alušica, ktorý pôsobí na mestskom úrade ako hlavný kontrolór avšak bez zmluvy s mestom a o Martina Cibáka, ktorý je v blízkom osobnom vzťahu s najvyššími funkcionármi SZĽH. K ostatným veciam sa vyjadrím v tlačovej správe, ktorú vydáme v najbližšom čase."