HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Veľký návrat, veľká posila.

pridané: 30.12.2015

Na Liptov sa vracia ďalší stratený syn.

Prvým úderom nového roka nadobudne platnosť nový kontrakt, ktorým získa „EŠKA“ novú tvár do svojej šatne. Novou tvárou nebude nik iný, ako ďalší z radu odchovancov nášho známeho, tradičného klubu s bohatou históriou.

Do rodného dresu sa oblečie bronzový medailista z Majstrovstiev sveta 20 ročných, trojnásobný vicemajster Slovenska, dvojnásobný bronzový medailista zo Slovenskej extraligy, reprezentant Slovenska na Zimnej olympiáde, majstrovstvách sveta a v neposlednom rade majster Švédska.

Do svojho materského klubu sa vracia Karol Križan.

Vedenie pristúpilo k tomuto kroku v rámci zvýšenia konkurencie na brankárskom poste.

Ivan Droppa: „Pomaly sa blíži záver základnej časti po ktorej príde náročné play off, a my sme cítili potrebu vystužiť, posilniť brankársky post. Na play off chceme mať k dispozícii troch brankárov. Karol je skúsený brankár, veríme, že vhodne doplní našu mladú brankársku zostavu. Veríme, že nám pomôže svojimi skúsenosťami nielen na ľade, ale ja v kabíne. Sme radi, že sme sa dohodli na podmienkach kontraktu do konca sezóny.“

Dres rodného klubu oblečie Karol Križan po dlhých pätnástich rokoch. Čo očakáva od pôsobenia doma, v rodnom klube v srdci krásneho Liptova?

Karol Križan: „Budem sa snažiť pomôcť. To je asi najvýstižnejšie, čo môžem k tomu povedať.(úsmev) Verím, že budeme mať čo najdlhšiu sezónu. Naskakujem do rýchlo idúceho vlaku. Nateraz sme s trénermi dohodnutí na dvoj – troj týždňovom výdatnejšom tréningu, po ktorom už bude len na trénerovi, koho postaví do bránky. Zopakujem, chcem chlapcom pomôcť, nech to už bude akoukoľvek formou. Posnažím sa pre Mikuláš urobiť maximum. Teším sa na pôsobenie doma, však naposledy som tu chytal v domácom drese pred dlhými – dlhými rokmi.“

„EŠKA“ DO TOHO!!!